Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si připsala třetí výhru v řadě


Branky


0

Po úvodní porážce 1:5 se Březnem si Bělá připsala třetí výhru v řadě. Tentorkát to odnesla Jivina, která sice s domácími držela krok a hrálo se vyrovnané utkání, ale šťastnější byli domácí, kteří potvrdili povedený vstup do soutěže. Naopak Jivina si připsala druhou porážku za sebou a zatím má na svém kontě čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Jivinu

Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří byli více na balonu a z toho pramenily náznaky šancí. Poprvé skórovat se domácím podařilo ve 12. minutě, kdy se poprvé v zápase trefil Špringl a otevřel tak skóre utkání. Hosté se spolehali hlavně na brejky a na jejich útočné duo Kuntoš - Nedvěd. Zmíněné brejky byly nebezpečné a právě díky nim se podařilo Jivině ještě do poločasu otočit utkání. V 38. minutě nejdříve srovnal skóre Nedvěd a minutu před odchodem do kabin otočil průběžný výsledek na stranu Jiviny záložník Zajíc. Do kabin tak šli spokojenější hosté.

Domácí během chvíle otočili zápas

Druhý poločas už byl plně v režii Belé, která nechtěla přenechat domácí body. Naopak hostům z Jiviny brzy došly síly, zatáhli se na svou obranou polovinu a čekali, s čím přijde soupeř. Tlak domácích rostl a vygradoval v 75. minutě, kdy vyrovnal svou druhou brankou v utkání Špringl. Domácí byli rázem na koni a trvalo pouze pět minut, než se jim podařilo vstřelit rozhodující branku. O tu se postaral Vrabec a Jivina tak během chvíle prohospodařila vedení. Karta se najednou obrátila a byla to Jivina, která spěchala a hnala se za vyrovnáním. Ale díky zkušenosti domácích hráčů a nedostatku sil hostů se již výsledek nezměnil a Bělá si tak připsala třetí vítězství v řadě. Přidat další body chtít v dalším kole, kdy cestuje na hřiště Nové Vsi. Naopak Jivina doma přivítá Klášter.



Ohlasy k zápasu


SK Bělá pod Bezdězem B
David Smejkal (trenér)- Bělá pod Bezdězem: "Znovu šlo spíše o bojovný zápas, soupeř nehrál vůbec špatně, hlavně jejich útočníci nám dělali problémy. Začali jsme dobře, ale z brejků nás soupeř do poločasu dvakrát potrestal. V druhé půli už Jivina odpadla fyzicky, nám se podařilo zápas otočit a díky našim zkušeným hráčům, jako jsou Vrabec, Jirdásek, nebo Hanibal, jsme si už vedení nenechali sebrat."




Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem B
L. Dohnalík [-] - L. Vnenk [-] (46. M. Macek [-] ) , D. Špringl [-] , D. Slavík [-] (65. P. Mareš [-] ) , S. Pitloun [-] , K. Vrabec [-] , M. Jirdásek [-] , L. Hruštička [-] , J. Hanibal [-] , J. Košťál [-] , J. Pavlíček [-] (46. J. Verner [-] )

SK Jivina
P. Skála [-] - D. Holas [-] , M. Maděra [-] , J. Šámal [-] (9. M. Šturma [-] ) , J. Skála [-] - M. Schöft [-] , Z. Drašnar [-] , J. Kima [-] , J. Zajíc [-] - S. Nedvěd [-] , J. Kuntoš [-] -

ŽK: 64. M. Jirdásek .
Místo: Bělá pod Bezdězem. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bišický Václav - SLOBODZIAN Jakub (N), MATOUŠEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.