3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov si připsal první výhru v sezoně


Branky


0

 Poprvé v probíhající sezoně se mohla rezerva Bakova radost z vítězství a tříbodového zisku. Povedlo se jí to proti Sportingu, který si připsal již pátou porážku v řadě a zůstává tak na poslední, sestupové pozici. O výhru domácích se postaral dvěma góly stabilní hráč "A" týmu Kvapil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka těsně před koncem půle

Zápas dvou celků, kterým se vstup do sezony vůbec nepovedl začal opatrně a na všech zúčastněných bylo znát, že jde o důležité utkání. Na branky si tedy museli diváci počkat až na konec prvního poločasu. Poprvé rozvlnil síť ve 40. minutě utkání domácí Kvapil křížnou střelou přímo do šibenice hostující branky, Bílek byl bez šance. Tato branka domácí uklidnila a teprve podruhé v sezoně tak šel Bakov do kabin s náskokem.

Vyrovnání Bakov nerozhodilo

Kdo očekával, že Sporting bude po brance těsně před poločasem opařen, mýlil se. Do druhé půle vstoupil lépe a hned v 53. minutě mohl slavit vyrovnávací branku. Po rozehrání rohového kopu si míč do vlastní sítě srazil střídající mladík Cecava. Remízový stav ovšem vydržel pouhých sedm minut. Po hodině hry strhl vedení zpět na domácí stranu Formáček, když se mu povedlo prostřelit brankáře Bílka. Pojistku vedení mohl přidat opět Formáček, jenže tentokrát nastřelil pouze břevno. Definitivní tečku za zápasem tedy udělal až Kvapil v nastaveném čase, který se trefil hlavou po rohovém kopu, který zahrával kapitán Beránek. Bakovská rezerva si tak připsala první výhru, poskočila na devátou příčku a své vítězství bude chtít potvrdit příští kolo na hřišti silého Března. Hostující Sporting stále čeká na první body v soutěži a lehké to nebude mít ani v příštím kole - na Astonku totiž přijede rezerva Kosmonos.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou B
Tomáš Louda ("A" tým, fanoušek)- Bakov nad Jizerou: "Výkon nic moc, ale tři body zůstaly doma, což je důležité."

FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek (hráč)- Sporting: "Bohužel ani v dalším utkání jsme nedokázali bodovat. Výkon týmu však jde pomalu nahoru. Věřím, že do konce podzimu posbíráme nějaké body, abychom se měli na jaře z čeho odpíchnout. Už teď si všichni uvědomujeme, že nás čeká urputný boj o záchranu."



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
J. Knížek [-] - J. Šavrda [-] , T. Dlask [-] , O. Frélich [-] (46. J. Koudelka [-] ) - J. Kvapil [-] , M. Beránek [-] , T. Formáček [-] (91. P. Svatuška [-] ) , M. Kühnel [-] - J. Hozák [-] (46. R. Cecava [-] ) , J. Resl [-] (74. M. Šulc [-] ) , J. Nagy [-] -

FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - L. Chomjak [-] (71. M. Drahota [-] ) , P. Vaněk [-] , J. Křiváček [-] (68. M. Horáček [-] ) , V. Povšík [-] , P. Vedral [-] , J. Javůrek [-] , T. Murajda [-] , J. Slabihoudek [-] (84. L. Jindra [-] ) , M. Bílek [-] , L. Hlavatý [-]

ŽK: 43. J. Šavrda , 76. J. Resl , 79. J. Kvapil .
Místo: Bakov nad Jizerou. Rozhodčí: Bišický Václav - ADAM Leoš (N), POSTRÁNECKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.