J. Duška 58.
P. Zelba 87. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březno si doma poradilo s rezervou Bakova


Branky


58. J. Duška , 87. P. Zelba (p.)
0

Na půdu Března cestovala bakovská rezerva, která byla povzbuzena výhrou se Sportingem z minulého kola. Svůj výkon ovšem zopakovat nedokázala a Březno dvěma góly v druhé půli rozhodlo zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branky nepřinesla

Březno, které minulé kolo sahalo po bodech v rozjeté Doubravě, se muselo pro tento zápas obejít bez svého nejlepšího střelce Beneše. Na druhé straně Bakovští nemohli počítat se službami střelce minulého kola Kvapila. V první půli se hrál opatrný fotbal a i přes to, že mírnou převahu mělo domácí Březno, se stav utkání neměnil a Bakov tak po poločase držel nadějný bod z venku.

Dvě branky a červená karta pro Březno

Do druhé půle šli domácí se snahou svrnout utkání ve svůj prospěch, zatímco hosté spíše bránili a soustředili se na udržení bezbrankového stavu. Téměř po hodině hracího času poprvé udeřilo, když se prosadil domácí záložník Duška a poslal tak domácí do vedení. Kdo čekal, že branka domácí uklidní a ty už v poklidu dovedou zápas do vítězného konce, mýlil se. Komplikace pro Březno totiž přišly v 66. minutě, když gólman Jeleček mimo vápno podrazil jednoho z útočníků Bakova, který se na něj řítil a za svůj faul viděl od sudího Mucka červenou kartu. Do hry tak musel místo útočníka Baráka náhradní gólman Charvát a Březno tak dohrávalo s deseti muži v poli. Bakovu se ovšem pětadvacetiminutová přesilovka nepodařila zužitkovat ke vstřelení vyrovnávacího gólu a místo toho podruhé inkasovali. V 87. minutě přidal pojistku domácí kapitán Zelba a definitivně tak potvrdil výhru Března.



Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou B
Milan Šulc - hráč: Chtěli jsme navázat na vítězství proti Sportingu, ale soupeř proměnil své šance, takže se musíme připravit na silný Řepov.



Sestavy


TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - V. Brodský [-] , V. Bišický [-] , L. Dezsö [-] - J. Vrabec [-] , J. Gabriel [-] , P. Zelba [-] , J. Duška [-] (88. J. Ragulík [-] ) , J. Krouský [-] - L. Koudelka [-] , R. Barák [-] (66. A. Charvát [-] )

SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - T. Dlask [-] , J. Šavrda [-] - T. Formáček [-] , M. Beránek [-] (53. O. Frélich [-] ) - J. Resl [-] (46. T. Kendík [-] ) , J. Nagy [-] , J. Hozák [-] - T. Vitmajer [-] (78. J. Bareš [-] ) , P. Svatuška [-] (73. M. Šulc [-] ) , M. Louda [-]

ŽK: 60. R. Barák . ČK: 66. J. Jeleček .
Místo: Židněves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mucek Martin - ERBEN Jiří (N), VANÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.