3:1
(3:0)
65. M. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá zaplatila nováčkovskou daň


Branky


28. V. Toman , 35. T. Tudoši , 43. P. Sůra - 65. M. Tůma
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K historicky prvnímu zápasu v okresním přeboru zavítali hráči Čisté na horkou půdu Kostelního Hlavna. Oba týmy chtěli vstoupit do soutěže vítězně a tak jsme očekávali hezký fotbalový zážitek.

Nováčkovská daň

První poločas začal z obou stran opatrně. Žádný z týmů nechtěl udělat chybu. Po 15 minutách spálili hráči Čisté obrovskou šanci, kdy Horáček netrefil odkrytou část Musilovy svatyně. Domácí po tomto okamžiku přidali a přehrávali Čistou. Výsledkem byl gól po individuální chybě jednoho z obránců.  Ve 28. minutě se trefil přesnou ranou Toman V. a dal domácím klid na kopačky. Od té doby byl na hřišti jen jeden tým. Po další individuální chybě v obraně hostí zvýšil ve 35. minutě Tudoši. Čistá jakoby byla opařená. Do poločasu inkasovali ještě jednu branku, kterou ve 43. minutě vstřelil Sůra. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:0 pro domácí. Utkání se zdálo již rozhodnuto.

Neproměněné šance

Do druhého poločasu jako by nastoupil uplně jiný hostující tým. Pokud v prvním poločase platilo, že hráči Hlavna měli hru pod kontrolou, v druhém poločase tomu bylo přesně obráceně. Hráči Čisté kontrolovali hru a diktovali tempo hry. Odměnou jim byla branka v 65. minutě, kterou zaznamenal po hezké akci Tůma. Další šance se valili na Musilovu branku, ale domácí brankář odolal a neikasoval. Hráči Čisté se v průběhu druhého poločasu předháněli, kdo zahodí větší šanci. Pálili jednu šanci za druhou.  Zápasu by slušela remíza, ale Čistá dostala lekci z efektivity a zaplatila nováčkovskou daň. V dalším zápase přivítají hráči Čisté doma Akumu a Hlavno míří na půdu Chotětova.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kostelní Hlavno
Hráč domácích- Své šance jsme dali, oni ne. Proto si připisujeme 3 body. Oni zaplatili nováčkovskou daň.:

FK Slavoj Čistá
Hráč čisté-1. poločas jasně lepší oni a druhej jasně lepší my, oni svoje šance dali, my ne, klidně mohla být remíza, ale zaplatili jsme nováčkovskou daň:



Sestavy


TJ ZD Kostelní Hlavno
V. Musil [-] - R. Srnec [-] , M. Pokorný [-] (70. M. Pavlík [-] ) , M. Bůžek [-] , L. Hlaváček [-] - P. Rambousek [-] , T. Tudoši [-] (90. K. Sůra [-] ) , P. Sůra [-] , P. Zvoníček [-] - V. Toman [-] , J. Zvoníček [-]

FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] - V. Tyšer [-] , M. Klepáč [-] , J. Novák [-] , J. Horáček [-] (67. D. Herčík [-] ) , O. Holický [-] , M. Maršík [-] (55. P. Bláha [-] ) , L. Macek [-] , E. Hrobár [-] , M. Prokůpek [-] , M. Tůma [-]

Místo: Kostelní Hlavno. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mucek Martin - KHOL Martin, BOHUSLAV Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.