Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaváhání MSK na půdě Kosořic


Branky


0

Na hřiště Kosořic přijelo ambiciózní MSK "B", které by rádo stáhlo náskok na první celek tabulky - Benátky. Ovšem Kosořice, které se pohybují v horní polovině tabulky neměly v plánu ztratit body. Bojovné utkání nakonec rozhodlo, že oba týmy získají bod, když zápas skončil - 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříska otevřel skóre

V úvodní čtvrt hodině se obě mužstva v chladném počasí pomaleji zahřívala. V dalších minutách si domácí vytvořili několik slibných akcí. Ve 26. minutě směřoval míč opět z kopaček Krause, ale hlavičkující Batala mířil vedle. O pět minut později Kosořičtí předvedli rychlou akci. Macháčův nákop doletěl k Niklfeldovi, který pohotově přenesl hru na druhou stranu a Tříska z dálky přehodil vybíhajícího brankáře - 1:0. Hosté brankáře Kosořic Abelovského příliš nezaměstnávali, za zmínku tak stojí pouze pokus Vodáka za hranicí vápna. Po inkasované brance však fotbalisté Hradiště přidali. Domácí defenzíva odolávala do 44. minuty. Nohýnek poslal přesnou přihrávku na hranici vápna, kde se z ničeho nic objevili dva hostující hráči na osamoceného Macháče. Matoušovi se podařilo přesně přihrát a Čermák už tváří v tvář Abelovskému nezaváhal – 1:1.

 

 

Remízové utkání

Poločasový stav trval pouhé dvě minuty. Po autovém vhazování Bataly a souhře Mašky s Lenerem vypálil Niklfeld a Mocovi nakonec propadl míč až za brankovou čáru - 2:1. V 56. minutě trenér Mnichova Hradiště vystřídal a Šrytr se okamžitě zapojil do honby za vyrovnáním. Odcentroval z pravé strany a hlavičkující Matouš jen o centimetry minul vzdálenější tyč. Domácím se nedařilo zakončit žádnou z akcí, a tak hrozili spíše ze standartních situací. V 60. minutě se před Abelovským opět zjevili dva osamocení hráči a Matouš s přehledem vyrovnal 2:2. Mnoho šancí už ve zbylých minutách k vidění nebylo. Hosté byli často lapeni ofsajdovou pastí a domácí se do zakončení už příliš nedostávali.



Ohlasy k zápasu



Mnichovohradišťský SK B
Jan Čermák - hráč: Míč jsme sice drželi více na noze, nicméně jsme nedokázali proměnit důležité šance. Tato remíza by nás mohla mrzet v dalších kolech.



Sestavy


TJ Sokol Kosořice
M. Abelovský [-] - V. Tříska [-] (89. M. Sedláček [-] ) , J. Machač [-] (88. R. Kučera [-] ) , J. Grus [-] , J. Kraus [-] , P. Niklfeld [-] , J. Lener [-] , Z. Batala [-] , M. Sedlák [-] , P. Pára [-] , M. Maška [-]

Mnichovohradišťský SK B
J. Moc [-] - J. Vodák [-] (81. P. Vitmajer [-] ) , J. Čermák [-] , P. Nohýnek [-] , P. Matouš [-] , J. Zdobinský [-] , P. Hájek [-] (55. J. Šrytr [-] ) , F. Čermák [-] , Z. Nedoma [-] (73. M. Ajchler [-] ) , Z. Kučera [-] , D. Altman [-]

ŽK: 32. J. Vodák , 80. Z. Kučera .
Hráči zápasu: M. Maška - P. Matouš .
Místo: Kosořice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.