1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá úspěšná v derby + FOTO


Branky


0

Druhá říjnová sobota nám nabídla báječnou podívanou a to v podobě derby. Na hřišti v Čisté se utkali s týmem z Bělé pod Bezdězem. Prestižní utkání nechtěl nikdo vypustit. Domácí nakonec své utkání zvládli lépe, když vyhráli nejtěsnějším možným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávaný boj

Prvních 20 minut patřilo jednoznačně hostům z Bělé, jejichž mladý kádr hýřil pohybem a dělal domácí obraně i záloze veliké problémy. „Běláci“ byli rychlejší, důraznější a sbírali i odražené míče, ovšem stejně jako v minulých zápasech gólové příležitosti nepřicházely. Po 20 minutách se hra začala vyrovnávat a domácí si začali uvědomovat, že dnes se hraje derby a musí se jezdit po zadku. Z první vážnější příležitosti před brankářem Krejčíkem hned vzešla gólová radost pro Čistou. Prokůpek rozehrál rychle nakrátko standardní situaci z vlastní poloviny, Hrobár si vyměnil míč s Dudou a krásnou přihrávkou pod sebe našel zcela volného Holického, který s přehledem uklidil míč na zadní tyč - 1:0. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se zápas odehrával mezi šestnáctkami a byl to spíše boj o každý metr.

Puskajler hrdinou v derby

Druhý poločas začal úplně stejně jako ten první skončil. Pěkných fotbalových akcí bylo pomálu a tak hráči diváky hrou moc nezahřáli. Kromě standardních situací totiž ani jeden z týmů nebyl schopen si vytvořit vyloženější šanci. Během jedné minuty poté zazvonily tyče na obou stranách. To když nejprve přímý volný kop zakroutil Barva na spojnice tyče a břevna Puskajlerovy branky. O 30. vteřin později zvonila tyč i na druhé straně po překrásné Ertlově střele. Čím více se blížil konec zápasu, tím více hráči z Bělé otevírali hru. Čistá měla dvě povedená brejková situace, ovšem Klepáč ani Horáček nedokázali přidat pojistku. Litovat toho mohli domácí 5 minut před koncem, kdy po pěkném Hodboďově průniku hasil požár Hrobár skluzem ve vápně. Míč netrefil a hlavní sudí zcela správně nařídil pokutový kop. Hrdinou sobotního odpoledne se o několik vteřin později stal domácí brankář Puskajler, který lapil Barvovi penaltu! Ve zbylých minutách se už nic jiného nestalo a tak Čistá mohla slavit velmi cenné vítězství v derby!



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Čistá
Ondřej Holický - hráč: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas a to se také potvrdilo. Musím říci, že Bělá si dnes bod zasloužila, ovšem nás opět podržel brankář Puskajler.




Sestavy


FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] - P. Bláha [-] (56. J. Ertl [-] ) , E. Hrobár [-] , M. Tůma [-] , J. Novák [-] (82. L. Macek [-] ) , M. Prokůpek [-] , Š. Duda [-] , J. Horáček [-] , O. Holický [-] , V. Tyšer [-] , M. Klepáč [-] (90. Z. Kuntoš [-] )

SK Bělá pod Bezdězem
V. Krejčík [-] - B. Kalina [-] , J. Košťál [-] , H. Špringl [-] , P. Umáčený [-] (56. A. Voleman [-] ) , D. Vild [-] , J. Smékal [-] (72. T. Kasal [-] ) , S. Pitloun [-] , T. Hodovanec [-] (82. M. Macek [-] ) , M. Hodboď [-] , J. Barva [-]

ŽK: 49. P. Bláha , 55. M. Klepáč - 11. D. Vild , 14. J. Košťál .
Místo: Čistá. Počet diváků: 153. Rozhodčí: Vrabec Slávek - JANDA Petr, ŽIŽKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.