J. Kraus 75.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosořice se nadřely na vítězství + FOTO


Branky


75. J. Kraus
0

Na pažit Kosořic zavítala Čistá, která hraje momentálně s druhou nejlepší obranou. Dobrou zprávou pro domácí bylo vypršení trestu Malíka. Dramatické utkání rozhodl jediný gól, který zaznamenal Jakub Kraus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas nám gól nenabídl a hra se pohybovala převážně v polovině hřiště. První vážnější situaci si vytvořil Tříska, který ovšem napálil míč do boční sítě. První čtvrhodina se odehrávala převážně na domácí půlce. Čistá dalé o sobě také vědět, když Ertl málem vystihl zpětnou přihrávku, ovšem k míči to měl blíže brankář domácího týmu. Nutno dodat, že utkání nemělo příliš spád a divák by se spíše nudil. Poslední větší příáležitos měl Malík z hranice šestnácky, když zahrával standartní situaci. Ovšem jeho pokus o vstřelení branky skončil v dobře postavené zdi. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Jediným střelcem byl Kraus

Domácí jakoby zaspali začátek druhé půle, když v 55. minutě se dostal do sóla unikající Ertl, ovšem Abelovský byl pozorný. Pohlednou akci Holického zastavil až domácí brankář. v 65. minutě ani Horáček nedokázal sám na brankáře uspět. A jak se říká, nedáš dostaneš, v tomto zápase tomu nebylo jinak. Odražený míš Maška nabídl Krausovi, který pohotovou střelou otevřel skóre - 1:0. Hráčům Čisté nezbývalo mnoho času a jejich nakopávané balóny končily především na domácí obraně. Domácí tak vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kosořice
Jakub Kraus - hráč: Podle mě jsme lépe drželi balón, ale bez větších šancí na obou stranách . Po poločase si Čistá vytvořila tlak, a z našich chyb šla dvakrát sama na gólmana, který nás podržel . My jsme vzápětí udeřily ze střední vzdálenosti . Byla to naše jediná střela na bránu za celý zápas. Čistá byla velice nepřijemný soupeř a zápasu by slušela spíše remíza .




Sestavy


TJ Sokol Kosořice
M. Abelovský [-] - P. Pára [-] , V. Tříska [-] , M. Malík [-] (80. P. Darmoš [-] ) , J. Machač [-] , J. Kraus [-] , P. Niklfeld [-] (68. J. Grus [-] ) , M. Štecher [-] , M. Adámek [-] , Z. Batala [-] , M. Maška [-]

FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] - Z. Kuntoš [-] , J. Ertl [-] (70. P. Bláha [-] ) , J. Dubay [-] , Š. Duda [-] , M. Pešán [-] (55. J. Horáček [-] ) , E. Hrobár [-] , M. Tůma [-] , J. Novák [-] , O. Holický [-] , V. Tyšer [-]

ŽK: 82. J. Machač .
Místo: Kosořice. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Grešo Vilém - MUSIL Jiří, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.