0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč veze body z Nového Města


Branky


21

Ledeč i Nové Město si do tabulky připisují bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Domácí hráči chtěli vytěžit z domácího zápasu maximální počet bodů. Hned od začátku utkání si vytvořili několik slibných šancí. Bohužel ani jedna z nich netrefila svatyni hostujícího Bezděka. Po dvaceti minutách se dostali na dostřel i hosté. Pokusy hostů však zblokovala domácí obrana. Ve 35. minutě měli k dispozici domácí přímý kop z hranice velkého vápna. Po Jíchově střele se však blýskl skvělým zákrokem hostující brankář Bezděk. A tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Bezděk byl nekonkurenční

Druhý poločas začal ve stejném znění, jako se odehrával ten první. Domácí drželi míč na svých kopačkách a snažili se dostat utkání na svoji stranu. V 60. minutě domácí Slavíček hlavičkoval po rohu pouze vedle Bezděkovi brány. Tlak domácích se zvyšoval. Po dalším rohovém kopu se blýskl znovu Bezděk. Deset minut před koncem se řítil sám na brankáře hostí Boušek, ten však ve 100% šanci selhal. Bohužel hráči Vrchoviny nedokázali překonat Bezděka a zápas skončil remízou.



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Spíše za bod jsme rádi za zlepšený herní projev oproti minulým utkáním. Kvalitní a zároveň nepříjemně rychlý soupeř v domácím prostředí, to je pro nás vždy zaručená motivace. Poprvé v jarní části museli však někteří hráči zůstat doma a i část týmu měla nějaká menší zranění. Vrchovina měla dobrý vstup do utkání a chvíli nám trvalo se srovnat s tím, že se nebude odehrávat žádná vyčkávaná. První dvacetiminutovka od nás nebyla, myslím, špatná. Nicméně v druhé části první půle se nám nedařila finální fáze. Druhý poločas mohl dopadnout jakkoliv. Domácí měli více šancí, ovšem Bezděk v naší brance byl fantastický v řešení nebezpečných zakončení. V samém závěru jsme se dostali pod tlak, který umocnilo "nastavení nastavení", ale přežili jsme. "



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - M. Kutra [-] (72. Š. Peňáz [-] ) , R. Červenka [-] (84. L. Novák [-] ) , A. Boušek [-] , J. Chytrý [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , V. Veselý [-] , P. Blažíček [-] , M. Jícha [-] (84. T. Dobrovolný [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Havel [-] , J. Karel [-] , J. Stehno [-] (88. J. Vágner [-] ) , J. Fišer [-] , S. Bezděk [-] (76. M. Píška [-] ) , F. Radil [-] , M. Toula [-] , P. Herčík [-] , L. Vodička [-] , T. Žemlička [-]

ŽK: 79. M. Jícha - 36. M. Toula , 68. F. Radil , 79. J. Fišer , 90. J. Karel .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - ŽALOUDEK Marek, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Libor Fiala
Tip experta: výhra domácích

Juniorka Nového Města v domácím prostředí vybojuje všechny body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů