1:1
(0:1)
45. V. Koten
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava a Hořovice dál drží neporazitelnost


Branky


2

Těžký soupeř čekal na chyňavské borce, na jejich hřiště zavítala rezerva Hořovic. Domácí nakonec favoritovi utkání statečně vzdorovali a po bojovném výkonu berou bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po třech kolech, které Hořovice odehrály na domácím hřišti, se představily i soupeřovým fanouškům a že to nebudou mít na Chyňavě jednoduché bylo patrné už od úvodních minut. Hra byla od začátku velmi rychlá, hosté dobře kombinovali,ale naráželi na velmi dobře organizovanou obranu domácích. Ti se snažili vycházet ze zajištěné obrany a podnikali rychlé výpady, ale i hosté byli velmi dobře organizování, a tak vyložené šance chyběly. Nakonec jako první zahrozili domácí, po centru Špačka hlavičkoval z dobré pozice Buncík, ale branku netrefil. Na první branku se čekalo až do 43.minuty. Vejvoda zastavil skluzem těsně před šestnáctkou jednoho z hostujících forvardů. Následný přímý volný kop ještě dokázala domácí obrana zneškodnit, ale na dorážku Kotena už nestačila-0:1.  Domácí byli při odchodu do šaten hodně naštvaní.

Gól do šatny domácí nezlomil

Hned po změně stran došlo před domácí brankou k obrovskému závaru, na konci celé akce byla střela Kotena, ale Buncík na brankové čáře fantasticky pomohl Hosnédlovi a odvrátil do bezpečí. Akce se bleskově přesunula na polovinu hostí,balón se dostal ke Zdeňkovi Steinerovi a ten z úhlu procedil míč přes golmana Malce-1:1. Hra byla celkově i nadále hodně vyrovnaná a oba týmy mohly překlopit skóre na svoji stranu. Další gólovou šanci domácích měl opět Zdeněk Steiner. Balón po dlouhém výkopu od Hosnédla hostující obrana nezachytila, propadl i hostujícímu gólmanovi, ale vracející se obránce překazil domácí čtrnáctce radost a včas uklidil do bezpečí. Hostující hráči pak hru zjednodušili a začali se dostávat do dobrých příležitosti, jenže tentokráte pokulhávali v koncovce. Nebezpečně pak z rohového kopu hlavičkoval Vokůrka, ale jen těsně minul domácí svatyni. Hostující nápor postupně začal sílit. Poslední šanci na zvrat v zápase měl hostující Mencl. Projel domácí obranou jako nůž máslem, jeho střelu zlikvidoval Hosnédl, avšak dostal šanci k reparátu a dorážel do odkryté brány, jenže i Hosnédl byl fantasticky proti, a tak zápas nakonec skončil dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Chyňava
Dan Steiner (kapitán): Šli jsme do zápasu ze zabezpečené obrany, myslím, že jim problémy dělal náš vysoký presink, jejich přední záložních neměli takový servis a nemohli tak hrát svoji hru. Chtěli jsme hrát z křídel, hráli jsme s falešnou devítkou, s Martinem Husákem, který plnil funkci bránícího útočníka a i se štěstím, kdy nás na konci podržel Roman Hosnédl jsme vyválčili bod.

SK Hořovice B
Petr Mach (trenér): Jsem rád, že jsme to odehráli bez nějakého vážnějšího zranění, protože si myslím, že hra byla až moc puštěná, na obě strany musím říct. Tím, že jsme měli mladé kluky v sestavě, tak to na nás fungovalo. I když jsme vedli, tak jsme pak udělali chybu, když jsme nepokryli zálohu a dostali naše obránce pod tlak, brankář si sice na míč sáhl, ale nevyrazil to mimo branku, takže si myslím, že asi zasloužená remíza. Co se týká druhého poločasu, tak si myslím, že tvrdost té hry nijak nevybočovala z nějakého standardu. Určitě hrálo i roli to, že tady je kratší a podstatně užší hřiště, což samozřejmě znamená i více soubojů, věřím, že na širším hřišti by vyniknul náš pohyb, což se ostatně ukáže na jaře.



Sestavy


SK Chyňava
R. Hosnédl [-] - J. Lorenc [-] , D. Steiner [-] , V. Vaněk [-] (77. Š. Krejčiřík [-] ) , Z. Steiner [-] (88. P. Vlček [-] ) , J. Buncík [-] , M. Kuksa [-] (60. M. Lhoták [-] ) , M. Husák [-] , A. Rojdl [-] , J. Špaček [-] , A. Vejvoda [-]

SK Hořovice B
M. Malec [-] - V. Koten [-] , O. Bělohlávek [-] , P. Bašík [-] (46. T. Kos [-] ) , Š. Šíma [-] (56. F. Čapek [-] ) , M. Kyncl [-] , R. Vokůrka [-] , D. Růžička [-] , V. Mencl [-] , D. Trnka [-] (66. L. Volejník [-] ) , P. Novák [-]

ŽK: 41. J. Špaček , 44. A. Vejvoda , 76. A. Rojdl .
Místo: Chyňava. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Juppa

Expert: Ondřej Král
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím ve výhru hostí. Mají mladý a silný kádr a v Chyňavě vyhrajou.