1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nižbor nestačil na Chyňavu


Branky


0

Oba celky měli před tímto soubojem na kontě čtyři body. Vzájemné zápasy v loňské sezóně by se daly charakterizovat moje hřiště moje body. Tentokráte ale Chyňava tuto tradici porušila a odvezla si všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup domácích

Hned od úvodních minut přebrali otěže zápasu domácí borci. Po faulu na Matějku měli ve čtvrté minutě k dispozici trestný kop z dobré vzdálenosti kterého se chopil Kučera a ranou do šibenice nedal Grygarovi šanci-1:0. Hosté přijeli oslabeni o několik hráčů základní sestavy a na jejich hře to bylo znát. Naopak domácí se tlačili hned do dalších šancí, ale  nedokázali přidat pojistku. Potrestáni byli hned v jedenácté minutě, kdy nakrátko rozehraný rohový kop poslal Steiner do vápna a Flíček zblízka vyrovnal-1:1. To domácí dostalo do lehkého útlumu a hra se vyrovnala. Dobré příležitosti si připravoval domácí Matějka,ale tentokráte řešil situace špatně, a tak se už po zbytek prvního poločasu skore neměnilo. 

Chyňava nakonec šťastnější

Obraz druhého poločasu se od prvního moc nelišil. Hra se především odehrávala uprostřed hřiště. I domácí sestava nebyla nejsilnější a tak zhruba osmdesátka diváků na nějakou výraznou šanci stále čekala. Ta přišla až čtvrt hodiny před koncem. Dlouhý pas nechtěně prodloužil stoper domácích za sebe, balón převzal sniper hostí Hebeda a zajistil hostům tři body-1:2. Hebeda byl i u posledního důležitého momentu v zápase. V nastaveném čase si za faul vysloužil druhou žlutou kartu v zápase a jako první si musel jít nedobrovolně pustit horkou sprchu. Šťastnější hosté si tak připsali druhou výhru ve třech kolech, zatímco domácí si k jedné výhře a jedné remíze připsali i první prohru. 



Ohlasy k zápasu


SK Nižbor
Richard Matějka: Věděli jsme, že hosté nejsou v té nejsilnější sestavě a věřili jsme si na ně. Bohužel jsme nedokázali přidat druhý gól a nedokázali jsme pokrýt standartku ze které soupeř vyrovnal. V druhém poločase jsme podcenili jednu situaci a Hebeda je tak chytrý hráč, že si s tou šancí poradil.




Sestavy


SK Nižbor
B. Bednář [-] - T. Jiras [-] , O. Bína [-] , J. Jiras [-] , D. Kučera [-] , M. Němeček [-] , J. Šimáček [-] (82. P. Zavadil [-] ) , J. Němeček [-] , F. Matějka [-] , M. Chovančík [-] , M. Berka [-] (46. R. Dóša [-] )

SK Chyňava
O. Grygar [-] - J. Lorenc [-] , D. Steiner [-] , V. Vaněk [-] (69. M. Kuksa [-] ) , J. Buncík [-] (87. R. Kohout [-] ) , Š. Krejčiřík [-] , J. Hebeda [-] , M. Husák [-] (75. P. Vlček [-] ) , A. Rojdl [-] , J. Špaček [-] , L. Flíček [-]

ŽK: 88. J. Němeček - 54. D. Steiner , 59. J. Hebeda , 71. Š. Krejčiřík , 90. A. Rojdl . ČK: 90. J. Hebeda .
Místo: Nižbor. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.