3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hudlice stále bez bodu


Branky


5

Oba dva týmy byly po prvním kole bez bodu, to se ale tímto zápasem změnilo a domácí se radovali s první podzimní výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatná koncovka domácích

Jak berounská rezerva, tak Hudlice mají v týmu plno mladých hráčů,od začátku bylo utkání hodně běhavé a plné kombinačních akcí. Po deseti minutách hry po jedné z kombinací prchal domácí Bednárik na Sklenáře,ale ten jeho sólo zneškodnil. Domácí se začali dostávat do provozní teploty a začali si vytvářet dobré příležitosti. Do jedné z nich se dostal  domácí Tlamsa, skvěle se uvolnil kolem Krause a z úhlu zakončoval,ale našel opět jen připraveného Sklenáře. Hosté byli v hluboké defenzivě a spoléhali se jen na rychlé protiútoky. Hodně aktivní se snažili být středopolaři Vostárek s Markvartem. V největší šanci hostí byl po vysunutí Vostárka kapitán Patera, který po jednom z brejků běžel osamocen na domácího brankáře,ale tak dlouho se rozmýšlel jak zakončit,až mu šanci překazil vracející se domácí kapitán Novák. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. 

Zlepšená koncovka domácích

Hned zkraje druhé půle obešel domácí Fišer Bergmanna,odcentroval od postranní čáry a jeho pas si našel Bednárik, který ale z malého vápna přestřelil. Druhá půle už se nesla ve vyrovnanějším duchu. Velkou šanci hostí měl opět Patera, který po vysunutí od Vostárka znovu běžel sám na domácí branku,tentokráte zakončil,ale domácí gólman si poradil. Nedokázal se prosadit ani nejlepší střelec Hudlic v loňském ročníku Sklenář ml., který si našel Krausův centr,ale ani on domácího brankáře neprostřelil. Skóre se pohlo až v 69.minutě. Domácí rychle rozehráli z vlastní poloviny rychlou kombinaci,míč se dostal až Šikandrovi a jeho projektil z dvaceti metrů zapadl přesně k levé tyči hudlické branky -1:0. Nutno dodat,že v první půli se hostující gólman zranil při jednom zákroku a jeho brankářské schopnosti byly dosti omezené. O deset minut později vystřelil z úhlu domácí Novosad, jeho střela orazítkovala břevno a Bednárik skóroval do odkryté branky -2:0. Hosté odehráli nešťastný druhý poločas. Místy domácí přehrávali, jejich herní projev byl daleko lepší než v první půli,ale paradoxně dávali branky jen domácí borci. Tečku za zápasem udělal domácí Vopěnka, který si naskočil nejvýše na rohový kop a přesnou hlavičkou rozvlnil síť -3:0. 



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun B
Martin Pech: Odehráli jsme téměř stejný zápas jako minuly týden proti Zaječovu, jen jsme byli daleko produktivnější v koncovce.

SK Hudlice
Milan Komenda: První půle z naší strany nebyla dobrá, ale podržel nás několikrát gólman. Do druhé půle jsme zlepšili pohyb a vytvořili si dost příležitostí, ale selhali jsme při těch šancích, a tak nás domácí trestali.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
P. Tomáš [-] - M. Novák [-] , P. Vopěnka [-] , J. Tlamsa [-] (83. D. Fořtl [-] ) , F. Štefan [-] (46. Č. Černík [-] ) , J. Šikanedr [-] , I. Novosad [-] , A. Rigo [-] , N. Bednárik [-] , P. Fišer [-] (78. M. Trnka [-] ) , L. Podzemský [-] (67. P. Pilnáček [-] )

SK Hudlice
V. Sklenář [-] - L. Forejt [-] , T. Bergman [-] (46. T. Míka [-] ) , J. Vostárek [-] , V. Sklenář [-] , T. Kraus [-] , Z. Patera [-] (85. D. Kostka [-] ) , L. Bergman [-] , D. Markvart [-] , M. Klán [-] (77. A. Fedoruk [-] ) , M. Berner [-]

ŽK: 63. L. Podzemský - 64. M. Berner , 84. L. Bergman .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Fotograf, Zpravodaj - SK Hudlice | Středočeský | Beroun

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Lukáš Juppa

Expert: Patrik Buben
Tip experta: remíza

No tady tedy nevím, řekl bych, že by to mohlo skončit remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů