1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Návštěva kola viděla dělbu bodů


Branky


4

Před krásnou návštěvou dvou stovek diváků se střetly týmy Chyňavy a Žebráku a byla to pěkná podívaná,po které se oba soupeři o body podělili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyče, břevna, šance

V rámci oslav výročí devadesáti let od založení fotbalového klubu v Chyňavě přivítali chyňavští celek ze Žebráku. Domácí  i hosté předváděli divákům atraktivní fotbal plný šancí a dobrých příležitostí. Ve velkých šancích postupně domácí trefili tyč a z další akce břevno hostující branky. Po půl hodině hry vysunul Dan Steiner do akce Hebedu a domácí kanonýr dal nejen první branku zápasu, ale i svoji první v ročníku -1:0. Na druhé straně se předvedl domácí brankář,který zlikvidoval sólo hostí. Oba golmani se v dobrém slova smyslu předváděli i nadále a pochytali vše co mohli. Za potlesku početného obecenstva se tak šlo do kabin za jednobrankového vedení domácích. 

Bouřka opět zabrala

Hostující kabina se o poločasové přestávce otřásala v základech a hned po změně stran to přineslo úspěch. To hostující kapitán Novák poslal středem hřiště pas na Rašku a ten konečně, z pohledu hostí, přelstil Hosnédla -1:1. Vyrovnaná hra pokračovala i nadále a hráči obou mužstev divákům předváděli atraktivní hru plnou hezkých zakončení. I nadále hráli prim především oba golmani. Jak domácí Hosnédl, tak i hostující Hnízdil dokazovali, že jsou to velmi kvalitní golmani a kdyby to bylo možné, oba by skončili v sestavě kola. Velká pochvala se nesla nejen na hráče,ale i na trojici rozhodčích. Utkání podle všech zúčastněných chybělo jen větší množství branek. 



Ohlasy k zápasu


SK Chyňava
Zdeněk Steiner: Zápas jsme rozehráli dobře, po poločase jsme vedli, ale nedali jsme si pozor na začátek druhého poločasu a soupeř nás hned potrestal, myslím že oba soupeři předvedli skvělý výkon a remíza je vzhledem k průběhu asi zasloužená.

TJ Spartak TOS Žebrák
Aleš Kunc: Musím pochválit dorostence, kteří předvedli opět skvělý výkon a hráli na hraně svých možností. Utkání od začátku mělo hodně vysokou kvalitu a nezaujatý divák se musel bavit.



Sestavy


SK Chyňava
R. Hosnédl [-] - L. Flíček [-] (74. M. Husák [-] ) , J. Hebeda [-] , L. Kliment [-] (54. J. Buncík [-] ) , A. Rojdl [-] , D. Steiner [-] , Z. Steiner [-] , J. Lorenc [-] , J. Špaček [-] , M. Kuksa [-] (63. V. Vaněk [-] ) , A. Vejvoda [-]

TJ Spartak TOS Žebrák
M. Hnízdil [-] - K. Špot [-] , V. Raška [-] , D. Albl [-] , T. Lorenc [-] , A. Razák [-] , J. Jankovec [-] , J. Celner [-] , T. Kuník [-] , K. Svoboda [-] , J. Novák [-]

ŽK: 63. D. Steiner - 87. J. Novák .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Juppa

Expert: Patrik Buben
Tip experta: výhra hostů

Řekl bych, že vyhrají hosté. Už loni hráli hodně vysoko a myslím si, že tomu bude i letos.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza