Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nižbor si poradil s Tetínem


Branky


7. F. Matějka , 16. Š. Jakub (vl.) , 33. T. Jiras , 83. D. Kučera (p.) , 90. M. Chovančík - 75. T. Roudnický , 93. T. Roudnický
3

Sobota přinesla i duel Nižbora s Tetínem. V minulém ročníku přinesl první souboj šest, v druhém dokonce sedm branek. Sedm kulí přinesl i sobotní duel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácí uklidnilo

Do první velké šance se dostali hosté již ve druhé minutě. Michalíkovo sólo ale Kubík s pomocí tyče zneškodnil. V sedmé  minutě vystihl domácí Matějka malou domů hostů, obešel Šafránka a domácí se poprvé radovali 1:0.Po čtvrt hodině hry si našel centrovaný míč na zadní tyči Kučera,poslal hlavou před branku hostí a jeho pokus si srazil Švéda do vlastní branky 2:0. Otěže zápasu drželi pevně v rukách domácí borci. Jejich převaha přinesla sérii rohových kopů. Po jednom z nich našel Matějka hlavu Jirase a ten zblízka nedal Šafránkovi šanci 3:0. Domácí si až překvapivě snadno vytvářeli gólové šance,v první půli ale žádnou z nich už v gól nepřetavili. 

Vynucené střídání kapitána domácí nezlomilo

Domácí trenér Matějka musel o poločase řešit jednu velkou nepříjemnost a tou bylo zranění kapitána Říhy. Vynucené přeskupení domácích řad mělo za následek zlepšenou hru Tetína. Hra se vyrovnala a hosté se začali také tlačit do útoku. Odměnou jim bylo snížení Roudnického v 75.minutě na 3:1. Šanci na úspěch Tetína zhatil v 83.minutě  faul v šestnácce na Kučeru. Sám faulovaný hráč se ujal pokutového kopu a nedal Šafránkovi šanci 4:1.  Po této brance směřoval zápas ke klidnému konci, jenže autoři utkání připravili pro zhruba padesátku diváků ještě dvě branky. Přesně po vypršení devadesáti minut zahráli hosté rohový kop. Na ten si přes celé hřiště vyběhnul i hostující brankář Šafránek. Domácí obrana však bez problému odvrátila balón daleko od své svatyně. K odraženému míči se dostal střídající Chovančík, lehce potáhl dopředu a zdálky trefil přesně opuštěnou svatyni hostů 5:1. Poslední slovo v zápase však patřilo hostům. Roudnický dal svým druhým zásahem v utkání konečnou podobu výsledku na 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Nižbor
Richard Matějka: Měli jsme zápas rozehrán velmi dobře. Trochu jsem se obával o naši hru po nuceném střídání Říhy, kdy jsem musel změnit rozestavení a trochu přeházet sestavu, ale nakonec jsme tři body uhájili.




Sestavy


SK Nižbor
J. Kubík [-] - R. Hlaváček [-] , J. Říha [-] (46. M. Chovančík [-] ) , J. Němeček [-] , T. Jiras [-] - D. Ježek [-] (86. M. Čermák [-] ) , M. Berka [-] (63. R. Dóša [-] ) , D. Kučera [-] , P. Zavadil [-] (46. J. Šimáček [-] ) , M. Němeček [-] (63. V. Dobeš [-] ) , F. Matějka [-] - -

TJ a SK Tetín
M. Šafránek [-] - J. Michalík [-] , V. Hrdlička [-] (73. J. Ganaj [-] ) , B. Karel [-] , P. Petr [-] (68. T. Roudnický [-] ) , J. Hejna [-] , O. Hrdlička [-] (60. D. Pavelka [-] ) , L. Šimáček [-] , Š. Jakub [-] , V. Novák [-] , P. Smetana [-]

ŽK: 61. V. Novák , 83. P. Smetana .
Místo: Nižbor. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář
Tip experta: remíza

Oba dva týmy jsou dle mého pohledu na stejné úrovni, proto očekávám remízu a myslím si, že nepadne moc branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích