R. Grajcar 43. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňavě zajistila výhru jediná branka z penalty


Branky


43. R. Grajcar (p.)
0

Ve druhém kole berounského Okresního přeboru jsme byli většinou svědky velmi napínavých a vyrovnaných zápasů, ve kterých se týmy praly o body až do samého konce. Takovýto průběh měla i domácívýhra Chyňavy, kdy oba celky marně ostřelovali branku soupeře a jako jediný rozvlnil síť domácí Roman Grajcár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 29. 8. nastoupila Chyňava k domácímu vítěznému utkání s Chlemcem, které mělo velmi vyrovnaný průběh, i když hráli hosté druhý poločas v deseti.

Nešťastná ruka Veselého

Zápas se hrál v sobotu v Chyňavě před 110 diváky, kteří mohli dle slov Zdeňka Steinera ml. sledovat velmi kvalitního a silného soupeře. Po úvodním vyčkávání přišly na řadu první větší šance hostujícího týmu, s nimiž si zdatně poradil Hosnédl, který mezi třemi tyčemi doslova čaroval a balóny, na které nedosáhl, létaly mimo bránu. po dlouhodobém tlaku ze strany Chlumce a spalování vyložených příležitostí ke vstřelení úvodního gólu se připomněla domácí Chyňava, když přibližně po čtyřiceti minutách zápasu vyrazila do šestnáctky soupeře. Jako první pálil Liška do břevna a záhy skončila Křížova střela v náruči brankáře hostí. Ve 41. minutě zabránil rukou na brankové čáře hostují Veselý st. a rozhodčí bez zbytečného rozmýšlení se vytáhl červenou kartu. A Veselý svému týmu opravdu nepomohl, protože nejen, že se celý druhý poločas trápil v deseti hráčích, navíc do něj nastupoval za stavu 0:1, jelikož Grajcár pokutový kop s přehledem proměnil a měl důvod k oslavám.

Chlumec marně tlačil v deseti

Zdeněk Steiner o hostujícím týmu prohlásil, že je ve druhém poločase "neuvěřitelně mačkal" a vypracoval si čtyři tutovky. při všech ale zazářil brankář Roamn "Kalvera" Hosnédl a dvakrát míč zvonil o brankovou konstrukci. Domácí tak hráli i přes početní převahu většinou bez míče a jen zřídka si vytvářely šance. za ně by se daly označit jpouhé dva slabé útoky, jinak se tým Chyňavy úspěšně bránil a zahušťoval e střed pole. Vše nakonec pro domácí dobře dopadlo a mohli oslavit velmi šťastné 3 body. považují je ovšem za zcela zasloužené po dobrém taktickém výkonu, jež silně převyšoval atraktivitu hry a útočnou fázi. Nejlepší hráč byl bezesporu Roman "Kalvera" Hosnédl, který vychytal domácím čisté kontol.



Ohlasy k zápasu


SK Chyňava
Zdeněk Steiner ml.: "Chlumec byl i v deseti velmi kvalitní a silný soupeř, proti jehož šancím nás držel ve hře brankář Hosnédl. Vše nakonec pro nás dobře dopadlo a slavíme velmi šťastné 3 body. Ovšem zasloužené, zvládli jsme to takticky, herně už to bylo slabší," popisuje silné i slabé stránky hry Zdeněk Steiner.




Sestavy


SK Chyňava
R. Hosnédl [-] - A. Vejvoda [-] , Z. Bauer [-] , J. Kříž [-] (90. L. Jelínek [-] ) , M. Bílý [-] - R. Grajcar [-] , M. Lhoták [-] , D. Steiner [-] , Z. Steiner [-] (60. N. Žáček [-] ) , P. Liška [-] (74. J. Buncík [-] ) - P. Svoboda [-] (90. J. Párpel [-] ) -

SK Chlumec
V. Stránský [-] - D. Vostárek [-] , P. Veselý [-] , P. Veselý [-] , M. Šereda [-] , P. Steinbauer [-] , J. Schreiber [-] , D. Nový [-] , V. Ležal [-] (71. T. Jarý [-] ) , M. Kural [-] , M. Ciprian [-]

ŽK: 45. D. Steiner , 74. L. Mikuláš - 45. D. Vostárek , 62. P. Steinbauer , 73. T. Jarý , 88. D. Nový . ČK: 41. P. Veselý .
Místo: Chyňava. Počet diváků: 110. Rozhodčí: KNOTEK Václav - BIDŠOVSKÝ Pavel, HÁJEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.