5:1
(3:1)
18. J. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili vysoké ambice, rezervě Spartaku nadělili pět branek


Branky


15. O. Štemberk , 22. J. Mandík , 29. J. Mandík , 54. J. Paták , 72. O. Štemberk (p.) - 18. J. Mráz
0

Domácí mužstvo SK Petrovice u Sedlčan jsou týmem se stále se lepšící formou, předloni se v 1.B třídě zachraňovaly v posledním kole, v minulém ročníku se staly mužstvem jarní části soutěže a po výborných výkonech v přípravných zápasech si řekli Petrovičtí o roli spolufavorita celé soutěže. To potvrdili hned v prvním kole, když dokázali vysoko porazit rezervu Spartaku Příbram. B - tým Spartaku hraje v 1.B třídě, áčko Spartaku loni sestoupilo z krajského přeboru do 1.A třídy. Každopádně béčko příbramského Spartaku v Petrovicích u Sedlčan příliš výkonem nenadchlo a naznačilo, že bude hrát spíše v druhé polovině tabulky. Hostům z rezervy příbramského Spartaku se zápas na horké půdě v Petrovicích u Sedlčan opravdu nevyvedl a od 64. minuty museli hrát o desíti, když jim byl vylouček klíčový obránce Tomáš Machek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Petrovice u Sedlčan začali ve velkém stylu a hned první branku vstřelil po čtvrthodině hry domácí kapitán a syn trenéra Ondřej Štemberk, mimochodem velká postava 1.B třídy, míněno svým výkonem. Není jistě náhodou, že na 5:1 z penalty zvyšoval znovu on. Historie tohoto nadějného hráče jakoby byla velmi úzce spojena s historií fotbalového klubu v Petrovicích. On byl jedním z mladých a talentovaných fotbalistů, kteřím se před dvěma roky podařilo zachránit v posledním kole krajskou soutěž pro petrovice, loni byl pak spolu se svým bratrem a mladým celkem, který byl doplněn řadou nadějných dorostenců, velkou postavou zejména jarní části sezóny FK Petrovice u Sedlčan. A nyní jako kapitán vede celek, který je bezpochyby spolufavoritem 1.B třídy skupiny E spolu s FK Komárov.

Hosté dokázali minimálně půl hodiny s domácími držet krok

Přestože domácí byli velkými favority, o hostujícím celku se hovoří jako o možném "černém koni" soutěže, který dokáže s kýmkoliv v soutěži držet krok. A to také rezerva Spartaku Příbram potvrzovala minimálně první půlhodinu zápasu. Na branku Ondřeje Štemberka z 15. minuty odpověděl velmi rychle hostující Jan Mráz a i po brance Jana Mandíka ve 22. minutě, kdy domácí šli do jednobrankového vedení byl hostující Spartak nebezpečným týmem. Jeho koncepce se zhroutila až po chybě obrany rezervy příbramského celku ve 29. minutě zápasu, kdy obránce domácích Jaroslav Paták doslova a do písmene poslal hosty do kolen a ti již nenašli recept na efektivní hru domácích. Dalo by se říci, že jejich koncepce se zhroutila a za vedení Petrovic 3:1 se také šlo do kabin.

Domácí byli fotbalovější, hosty trápila nedisciplinovanost

Hostům se na kopačky vkrádal neklid a na to dopláceli chybami v obraně, kterou potrestal domácí obránce Jaroslav Paták, který v 54. minutě poslal domácí do vedení 4:1 a deset minut na to fauloval a protestoval Tomáš Machek. Klíčová postava obrany rezervy Spartaku Příbram musela předčasně do sprch a najednou to vypadalo, že Spartak bude rád, když duel dohraje bez dalšího vylouičení. Ale ještě v 72. minutě opět domácí kapitán Ondřej Štemberk pečetil konečný výsledek na 5:1 pro domácí Petrovice z dobře kopnuté penalty.



Ohlasy k zápasu


SK Petrovice u Sedlčan
Šternberk Libor, domácí trenér: "Vstoupili jsme dobře do této sezóny a s poměrně silným soupeřem. Důležitý byl nástup do zápasu i to, že náš mladý tým zvládl hrát koncepční hru celých devadesát minut."

Spartak Příbram B
Ščevík Jan, trenér a vedoucí hostujícího celku: "Zápas se nám opravdu nepovedl. Hráli jsme se značně slepeným kádrem a chyběli nám klíčoví hráči, což se muselo zákonitě projevit. Nejlépe jsme hráli, když nás zbylo na hřišti po vyloučení deset a mužstvo se semklo."



Sestavy


SK Petrovice u Sedlčan
V. Zrůbek [-] - J. Kašpar [-] (75. T. Brosch [-] ) , L. Sedlák [-] , L. Stejskal [-] (60. F. Dvořák [-] ) , M. Kicl [-] , J. Paták [-] , J. Mandík [-] , O. Štemberk [-] , A. Pelikán [-] , V. Fořt [-] (80. M. Kudrna [-] ) , V. Podlipský [-]

Spartak Příbram B
J. Zykán [-] - J. Dučák [-] , T. Machek [-] , P. Plíhal [-] , J. Opička [-] - V. Slabihoudek [-] , T. Plecitý [-] (65. R. Lagron [-] ) , V. Hájek [-] (46. P. Jerman [-] ) , J. Mráz [-] - O. Machek [-] (75. L. Králíček [-] ) , J. Gregořica [-] (70. M. Špinar [-] )

ŽK: 44. V. Fořt , 59. J. Kašpar , 89. M. Kudrna - 7. J. Zykán , 37. T. Machek , 42. O. Machek , 44. J. Opička , 56. P. Jerman . ČK: 64. T. Machek .
Místo: SK Petrovice u Sedlčan. Počet diváků: 102. Rozhodčí: Vácha Lukáš - JAROLÍMEK Miloš, GLOGAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.