2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice opět naladily na vítěznou formu


Branky


0

Tochovice hostily tým z Petrovic. Tento zápas neměl jasného favorita, protože Tochovice v posledních zápasech ztrácely body a Petrovice se pyšní tím, že to je nevyzpytatelný klub, který může takřka kohokoli porazit, ale také naopak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Do zápasu nastoupily oba kluby aktivně. Tochovice se snažili kombinací přimět soupeře k nějaké té skulince v obraně pro jejich kolmou přihrávku a Petrovice naopak dlouhými pasy hledaly křídelní prostory a využívaly rychlonohých krajních záložníků. Zápas byl tak říkajíc nahoru dolu. Když po akci jednoho týmu obránci získali míč, okamžitě založili útočnou akci na druhé straně. Úvod zápasu nám naznačil, že to bude velmi pěkná podívaná s velkým množstvím šancí. První radosti jsme se dočkali v 33. minutě. Byla to radost domácích fanoušků, když se trefil jeden z nejlepších střelců týmu Jiří Ivaník a svou brankou zlomil bezbrankové skóre. Po tomto gólu se zápas dostal do mírné křeče a to v podání obou týmů. Nutno ale říct, že to byly Tochovice, kdo zápas ovládali. V závěru ještě inkasoval žlutou kartu Ondřej Štemberk, který je na špici nelichotivé tabulky v počtu žlutých karet.

Rychlá pojistka a bylo po zápase

Do druhého poločasu naběhly oba týmy, tak jako do toho prvního jen s jednou změnou. Vystřídal domácí Kutil a nahradil ho Vítek. Ten se hned po dvou minutách do zápasu uvedl žlutou kartou. Mnozí možná čekali tlak od hostů, který by vedl k vyrovnání, ale opak byl pravdou. V 53. minutě totiž přidal pojišťovací branku jednadvacetiletý Ondřej Valta a zvýšil už na 2:0. Poté zápas nabral spíše bojovný charakter a začaly pracovat nervy. V 54. minutě dostal žlutou kartu hostující Kašpar, když dostal žlutou kartu za protesty na hlavního sudího. Tentýž hráč své napomenutí zřejmě nebral vážně, když před koncem utkání ze zadu fauloval protihráče a od rozhodčího si vysloužil další trest, tentokráte červený. V zápase už se pak moc důležitých okamžiků nestalo, a tak domácí zvítězili 2:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Tochovice
Fanoušek: Konečně jsme zase naplno bodovali. Doufám, že kluci budou hrát o špici tabulky.




Sestavy


SK Tochovice
V. Šimůnek [-] - T. Kutil [-] (46. J. Vítek [-] ) , J. Lantora [-] , P. Ivaník [-] , V. Jaroš [-] - J. Jiránek [-] , K. Teska [-] , K. Partika [-] , O. Valta [-] , P. Janát [-] - J. Ivaník [-] (90. L. Černý [-] )

SK Petrovice u Sedlčan
O. Štemberk [-] - P. Dlouhý [-] , T. Čipera [-] , V. Podlipský [-] , F. Dvořák [-] (70. J. Talaváňa [-] ) , L. Stejskal [-] , V. Fořt [-] (43. J. Paták [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Kicl [-] , J. Mandík [-] , A. Pelikán [-]

ŽK: 35. T. Kutil , 48. J. Vítek , 78. K. Teska , 81. J. Jiránek - 44. O. Štemberk , 54. J. Kašpar . ČK: 82. J. Kašpar .
Místo: TJ Tochovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cichra David - PAVLÍKOVÁ Monika, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.