1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólem v samotném závěru si Petrovice došly pro body


Branky


0

V utkání mezi Petrovicemi a Sedlčanami bylo předem jasné, že to bude vyrovnané utkání, ve kterém to klidně může být i o jednom gólu. Málokdo však čekal, že to bude až takový boj plný šancí a vypjatých situací. Sedlčany disponují mladým týmem naopak Petrovice těží z toho, že už nějakou dobu majá stabilní kádr a o jejich sehranosti tedy neníí sporu. Petrovice si nakonec došly pro vítězství brankou v samotném závěru a zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách a skvělí brankáři

Od první minuty bylo jasné s jakou taktikou oba týmy nastoupily. Domácí Petrovice spoléhali na hru po křídlech a centry do pokutového území soupeře. Často také podnikali útočné výpady po dlouhých pasech za obranu. Hosté naopak svou kombinační hrou uspávali soupeře a poté se pokoušeli o nečekanou průnikovou přihrávku a vyslat tak do šancí své útočníky. Sedlčany měli lehkou převahu, ale šance měli oba týmy. Ty však neskončili gólem a to z důvodu nepřesné koncovky nebo skvělých zákroků brankářů na obou stranách. Vyrovnaný první poločas nakonec branku nepřinesl, ale diváci se rozhdoně nenudili a čekali jaký bude průběh druhého poločasu. Někteří už dokonce spekulovali o pokutových kopech.

Gól pět minut před koncem rozhodl

Druhý poločas se vyvvíjel takřka stejně jako ten první a tedy diváci měli čím dál tím větší důvod o pokutových kopech, které jsou letošní novinkou v krajských soutěžích, spekulovat. Postupem času se i oba týmy soustředily spíše na obrannou činnost než na útočné výlety a výpady. Oba týmy jednoznačně čekaly na nějakou chybičku soupeře, která by o zápase rozhodla. Ta chybička skutečně přišla. Ve čtyřiaosmdesáté minutě se k míči na křídle dostal domácí Aleš Pelikán, napřáhl a nedal brankáři šanci. Tímto gólem nejen zajistil vítěztví Petrovic, ale také se rozjela vlna emocí na straně soupeře. Sedlčany už se zápasem nedokázaly nic udělat, a tak si z Petrovic neodvezli ani bod.



Ohlasy k zápasu


SK Petrovice u Sedlčan
Aleš Pelikán: Těžko říct, kdy jsem dal takový rozhodující gól, ale jsem za něj rád. Vyhráli jsme však soustředěným týmovým výkonem.




Sestavy


SK Petrovice u Sedlčan
V. Zrůbek [-] - O. Štemberk [-] - J. Paták [-] , V. Podlipský [-] , L. Stejskal [-] (46. J. Talaváňa [-] ) , V. Fořt [-] , M. Kicl [-] , J. Mandík [-] , A. Pelikán [-] , T. Brosch [-] (67. F. Dvořák [-] ) , T. Čipera [-]

TJ Tatran Sedlčany B
L. Mošnička [-] - D. Pudil [-] , F. Šťovíček [-] , M. Ségl [-] , V. Sůsa [-] - M. Chlasták [-] , M. Valenta [-] (73. V. Lípa [-] ) , J. Repetný [-] (81. J. Dvořák [-] ) , J. Čejda [-] (78. F. Stibor [-] ) - M. Havel [-] (73. J. Čížek [-] ) , P. Chlasták [-]

ŽK: 30. J. Mandík - 28. P. Chlasták , 57. J. Čejda , 76. M. Havel , 85. L. Mošnička , 90. M. Ségl .
Místo: SK Petrovice u Sedlčan. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, VÁCHA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.