2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Průhonice poprvé padl, zastavil ho nováček soutěže


Branky


0

Jankov je sice nováčkem soutěže, jenže v úvodu soutěže se prezentuje skvělými výkony, což dokonale potvrdil v posledním utkání proti vedoucímu Spartaku Průhonice, který zásluhou Petra Skály porazil 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana Jankova zastavila silnou ofenzívu Spartaku

Spartak Průhonice je velice kvalitním týmem, který se prezentuje skvělými přihrávkami, a ani tento zápas nebyl výjimkou. Jankov ale vsadil na pevnou obranu a svým soustředěným výkonem útoky hostů rozbíjel a navíc hosty nepustil ani do jedné slibnější gólové příležitosti.

 

Naopak fotbalisté nováčka vyráželi z obrany do rychlých a nebezpečných protiútoku. Největší šance měl kopačce Jakub Kolář, kterého ovšem dvakrát zklamalo zakončení. Zatímco Kolář se neprosadil, kapitán Petr Skála po skvělé přihrávce Martina Uhliara nezaváhal a Vestec se ujal vedení.

 

Spartak Průhonice inkasovaný gól nakopl a snažil se rychle vyrovnat, jenže Jankov v defenzivě nepolevil ani na moment, a tak to hosté museli zkoušet ze střední vzdálenosti. Ani jedna ze střel ale neměla potřebnou razanci a přesnost a Vestec odcházel do kabin s jednobrankovým náskokem.

Protiútoky Jankov vedly k pojištění překvapivého výsledku

Druhý poločas měl stejný průběh jako ten první. Svěřenci Vojtěcha Říhy předváděli dobrou kombinační hru, jenže si nadále lámali zuby na pevné domácí obraně. Jindřich Tichai se blýskl proti zakončení Tomáše Balíka skvělým zákrokem, ale dvacet minut před koncem už byl bezmocný.

 

Soustředěný výkon Jankova vedl ke vstřelení druhého a pojišťujícího gólu, který vstřelil po rychlém protiútoku Petr Skála a svým druhým gólem v zápase zpečetil vítězství svého týmu 2:0, na kterém už nezměnil ani závěrečný tlak Spartaku Průhonice, který se marně snažil prolomit obranu domácích fotbalistů.



Ohlasy k zápasu


Jankov
Stanislav Brabenec (trenér týmu Jankov): „Spartak Průhonice skvěle kombinoval, jenže mi jsme předvedli skvělou bojovnost, kterou jsme se soupeři vyrovnali, a navíc jsme dokázali vyhrát. Za předvedený výkon děkuji všem hráčům. Jejich bojovnost a dodržování taktických pokynů bylo příkladné."




Sestavy


Jankov
F. Nerad [-] - J. Hameršmíd [-] - M. Šimánek [-] , V. Vrzal [-] , M. Uhliar [-] , P. Skála [-] (88. M. Kratochvíl [-] ) , T. Balík [-] , J. Říha [-] , M. Peroutka [-] , J. Kolář [-] (89. D. Koten [-] ) , D. Čermák [-]

Spartak Průhonice
J. Tichai [-] - J. Brázda [-] (71. D. Finlay [-] ) , P. Kotýnek [-] , O. Halbich [-] - J. Veverka [-] , L. Žáčik [-] , D. Minha [-] - L. Mezei [-] (63. J. Slavětínský [-] ) , Z. Kuneš [-] , J. Kroh [-] (85. J. Přílepek [-] ) , Š. Vošta [-]

ŽK: 44. M. Uhliar , 64. T. Balík - 67. J. Brázda , 74. J. Tichai , 88. D. Minha .
Hráči zápasu: P. Skála .
Místo: Sokol Jankov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Radina Marek - ZDENĚK Josef, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.