Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza se stavá půlmistrem


Branky


4

Horní Bříza doma přivítala hosty z Dolní Bělé. Horní Bříza potřebovala vyhrát, aby se vrátili zpět na první místo a přezimovali tam. To se jim povedlo a stávají se tak půlmistrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po poločase

Do zápasu vstoupili daleko lépe domácí. Napadali vysoko a hosté z toho dělali chyby. Prakticky z první šance se dokázal prosadit Radek Šimice. Hned tři minuty na to si hosté vstřelili vlastní branku. Úspěšný vstup do zápasu završil v sedmé minutě krásnou střelou z dálky Filip Mornštajn. Čtvrtou branku domácích přidal v 26. minutě Dominik Reindl. Hned minutu na to ale dokázali hosté snížit. Marek Polák běžel od půlky prakticky sám na bránu a s nabídnutou šancí si poradil s přehledem. Po zbytek poločasu už jsme branku neviděli. 

Jen snížení hostů

Ve druhém poločase se toho moc neudálo. V 65. minutě přišla jen druhá branka hostů, tu dokázal vsítit Lukáš Pešička. Jinou branku už jsme neviděli a tak domácí vítězí 4:1. Díky tomuto vítězství se Horní Bříza vrací zpět na první místo a stává se tak půlmistrem.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Zápas jsme začali velmi dobře, prakticky z první šance jsme ve druhé minutě otevřeli skóre. Po vstřeleném gólu jsme soupeře neustále vysoko napadali, soupeř dělal pod tlakem chyby a po jedné z nich si dal vlastní gól. Vzápětí se prosadil krásnou střelou z dálky Filip Mornštajn a čtvrtým gólem pojistil naší dominanci Dominik Reindl. Přesto jsme ještě do poločasu inkasovali, když jsme asi trochu podlehli vývoji a stavu utkání a nechali jsme zcela volného hráče soupeře, který šel od půle hřiště sám na bránu a nedal našemu brankáři šanci. Ve druhé půli jsme protočili sestavu, vystřídali všech pět hráčů, protočili posty a to pochopitelně trošku poznamenalo naší hru. Přesto se zejména střídající hráči dokázali prosadit a mnohdy chybělo trochu štěstí k navýšení náskoku. Soupeř nás ve druhé půli naší nedůsledností ještě jednou potrestal, více už jsme soupeři nedovolili a výsledek zápasu jsme si pohlídali.




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - M. Paukner [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , L. Vodrážka [-] , L. Janka [-] - V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] (75. T. Loukota [-] ) - D. Reindl [-] - V. Růžička [-] , F. Mornštajn [-] (60. D. Šebek [-] ) , L. Dobrý [-] (46. M. Tvrdík [-] ) , R. Šimice [-] (72. T. Lomoz [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - L. Pešička [-] , J. Koudela [-] , J. Kupka [-] , D. Popp [-] (65. L. Kolář [-] ) , D. Koudela [-] , M. Polák [-] , L. Pešička [-] , J. Volf [-] , M. Alexi [-] , M. Schneider [-]

ŽK: 76. L. Pešička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAREŠ Jan - VELÍK Stanislav (N), POLÍVKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 01:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:47

Tip: výhra domácích