1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divišov dobyl Zdislavice, JAWA zvítězila počtvrté v řadě


Branky


0

Fotbalisté klubu TJ Jawa Divišov zavítali v sedmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D na hřiště Zdislavic, kde se snažili potvrdit roli favorita a upevnit si pozici na čele tabulky, což se jim po výhře 3:1 podařilo. Divišov vyhrál šest ze sedmi úvodních kol a zaslouženě se může vyhřívat na čele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychle rozehrána standardní situace Zdislavice zaskočila

Ačkoliv Divišov vstupoval do zápasu v roli favorita, utkání mělo od úvodních minut vyrovnaný průběh a oba týmy předváděly velkou touhu po vítězství. Jeden z klíčových okamžiků přišel po čtvrthodině hry, když v šestnácté minutě zahrávali hosté po faulu brankáře Petra Klenota na Zdeňka Pekárka pokutový kop, který bezpečně proměnil Martin Vávra.

 

Za necelé dvě minuty se hosté radovali z dvoubrankového vedení, když hráči Divišova velice chytře rychle rozehráli standardní situaci a pasivní zdislavickou obranu, která se marně dožadovala odmávaní ofsajdu, potrestal Marek Hanuš. Zdislavice do poločasu dokázali snížit, když se po půlhodině prosadil Libor Pecháček.

Rozhodčí se nevyznamenali a klíčové okamžiky nezvládli

Krátce po výkopu druhého poločasu Divišov vstřelil třetí gól, když se s největší pravděpodobností po chybně neodmávaném ofsajdu prosadil Petr Campodonico, který potvrdil fantastickou formu a prakticky rozhodl o osudu utkání. Obranná řada Zdislavic se jako jeden muž hlásila kvůli ofsajdu, jenže marně.

 

Závěr utkání patřil Zdislavicím, které za dvoubrankového manka zbraně nesložily a ještě se pokusily s nepříznivým vývojem něco udělat. Jakub Gregor se řítil sám na bránu a v pokutovém území byl evidentně faulován, ale tentokrát pro změnu pochybil hlavní rozhodčí, který penaltu na opačné straně odpískal a Divišov se mohl radovat z výhry 3:1.



Ohlasy k zápasu


Zdislavice
František Heřmánek (trenér týmu Zdislavice): „Přestože jsme prohráli, v letošní sezóně jsme proti Divišovu předvedli nejlepší výkon. Utkání ovlivnili rozhodčí, kteří udělali několik chyb, ať už mladý pomezní nebo naopak velice zkušený hlavní rozhodčí. Divišov má výborný tým, kterému přejeme postup. Dnes se od nás štěstí odklonilo, snad se ale vrátí v dalších zápasech."




Sestavy


Zdislavice
P. Klenot [-] - M. Lapáček [-] , R. Hamalčík [-] , V. Müller [-] , M. Šanda [-] , L. Pecháček [-] , L. Moch [-] , P. Bouček [-] , M. Bárta [-] , P. Hejný [-] , J. Gregor [-]

TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - L. Hronek [-] , M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] (88. L. Svoboda [-] ) , M. Lehán [-] , Z. Pekárek [-] (78. M. Babický [-] ) , J. Vondrák [-] , M. Vávra [-] , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-] , M. Hanuš [-]

ŽK: 56. R. Hamalčík , 77. M. Lapáček , 82. P. Bouček - 90. L. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Hanuš .
Místo: TJ Zdislavice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - ŘÍPA Jiří, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.