D. Popp 48.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá doma uhájila bod proti Zbůchu


Branky


48. D. Popp - 77. T. Bártek
8

Dolní Bělá doma přivítala hostující Zbůch. Oba týmy předchozí zápas prohrály a chtěly tak odčinit výkon z předchozího zápasu. Nakonec se tedy oba týmy rozešly smířlivě po gólu na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

 

První poločas nám přinesl spoustu zahozených šancí. Daleko více jich bylo na straně hostujícího Zbůchu. Nejprve šel sám na branku Pfeifer, ale domácí brankář Polívka svým zákrokem šanci zneškodnil. Poté po pravé straně pronikl mladý Patrik Kaločai, ale jeho střelu opět zneškodnil brankář Polívka. Největší šanci prvního poločasu měl hráč s číslem 10 Jan Hrdlička. Ocitl se sám na malém vápně, bohužel trefil jen vybíhajícího Polívku. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

 

Po gólu na obou stranách

Hned po 4 minutách hostům utekl domácí Daniel Popp, obešel brankáře a skóroval. To hrálo Bělé do karet, ihned po gólu se zatáhli a už jen zakopávali balóny. Hosté ze Zbůchu si šance vytvářeli, ale opět jejich šance vázly na koncovce. Až v 77. minutě se jim povedlo vyrovnat díky střele Tomáše Bártka. Před koncem zápasu ještě vystřelil přízemní střelu k tyči Klečka, tu ale vytáhl opět brankář Polívka. Další šanci měl například Fořt nebo Hrabák, bohužel pro ně ale se ale stav neměnil. Dolní Bělá tedy remízu ubránila a zápas skončil za stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Po nezvládnuté dohrávce jsme chtěli vyhrát. V prvním poločase jsme si vytvořili 3 až 4 tutovky, ale nedokázali je proměnit. Soupeř po přestávce dal gól z jediné šance a my až ke konci zápasu alespoň vyrovnali. Chci poděkovat dorostencům které jsem ještě obvolával těsně před zápasem aby nás bylo dost. K závěru bych chtěl jen říct, že musíme zapracovat na koncovce a najít střelce.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - J. Pechát [-] , P. Kaprál [-] , A. Borisov [-] , M. Alexi [-] , J. Sidorjak [-] , M. Schneider [-] (46. M. Dobrý [-] ) , J. Volf [-] , D. Popp [-] , J. Koudela [-] , L. Pešička [-]

TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - M. Fořt [-] , J. Kaločai [-] (64. D. Hrabák [-] ) , J. Hrdlička [-] , J. Hrdlička [-] , M. Klečka [-] , P. Kaločai [-] , K. Strejc [-] (74. M. Prokop [-] ) , A. Prokop [-] , T. Bártek [-] , R. Pfeifer [-]

ŽK: 65. M. Alexi .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - PEŠIČKA Ladislav (N), DAŇHEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Petr Dobrý
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích