L. Kastl 12.
1:2
(1:1)
21. V. Koudela (p.)
86. R. Pfeifer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivě poklidné derby


Branky


12. L. Kastl - 21. V. Koudela (p.) , 86. R. Pfeifer
7

Jak Líně, které měli zápas prvního kola odložený už dlouho dopředu, tak i Zbůch v prvním kole nehrál. To bylo však z důvodu nepřizpůsobivého terénu. Pro oba týmy to byl tedy první zápas a hned místní derby.  Toto derby bylo vcelku klidné oproti předchozím letům a vítězně z něj odcházeli hráči ze Zbůchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe, po gólu se ale situace obrátila

Do zápasu vstoupili aktivněji hráči Líní. Vyhrávali souboje, všude byli dříve a snažili se hrát aktivní fotbal. Byli odměněni už v 12. minutě hry, kdy si z levé strany uvolnil a navedl míč do středu hřiště Lukáš Kastl a přízemní ranou k levé tyči nekompromisně zakončil. Tento gól dal hostům ze Zbůchu facku a ve zbytku první půle už byli lepší oni. Hostům se dařilo využívat mezer a dlouhých balónů za obranu soupeře. Po jedné takové přihrávce obešel hráč s číslem 10 Jan Hrdlička i vybíhajícího brankáře, jeden z obránců stihl ještě před zakončením do prázdné brány hostujícího hráče podrazit a následovala tak penalta. Tu i trošku se štěstím proměnil Václav Koudela. Hosté si do poločasu vytvořili ještě dost příležitostí, největší z nich měl chvilku před koncem hostující Dominik Hájek. Byl s míčem už v pokutovém území a před sebou měl jen gólmana, svou ránu ovšem vyslal mimo. Poté už se během první půle nic výraznějšího nestalo a tak poločas končil smířlivě 1:1.

Rozhodlo obrovské gesto fair play

Druhá půle byla velmi vyrovnaná. Hra se přelévala ze strany na stranu a šance byly na obou stranách. Ty však likvidovali skvěle brankáři. Pro neutrálního diváka to musel být velmi atraktivní zápas, který byl rozhodnut až v samotném závěru. V 86. minutě dostali hosté k dispozici rohový kop a po skrumáži před brankou ho dorazil do brány Roman Pfeifer. Bohužel pro domácí brankář Pavel Hromádka míč chytil až za čárou. Rozhodčí si ale nebyl jistý. Rozhodl až po následné komunikaci s hráči, a hlavně s brankářem Hromádkou, který gól potvrdil. Za tento čin si od naší redakce vysloužil obrovskou poklonu. Málokdo by předvedl to samé.  Zápas nám tedy skončil 2:1 ve prospěch Baníku Zbůch.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Šluk Milan: Do zápasu jsme vstoupili s mnoha dorostenci. Začátek utkání se nám velice povedl, pak se hra přelévala ze strany na stranu. Bohužel jsme nezískali ani bod, musím ale kluky pochválit. Bojovali, snažili se a předvedli dobrý fotbal. S jejich výkonem jsem spokojený.

TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Vyrovnaný fotbal s mnoha příležitostmi, kde buď podrželi gólmani nebo zaváhali střelci. Šťastný konec pro nás kdy po skrumáži padl vítězný gól, který potvrdil i domácí gólman rozhodčímu. Tím bych navrhl domácího brankáře na cenu Fair play.



Sestavy


TJ Baník Líně
P. Hromádka [-] - J. Junk [-] , O. Šedivý [-] , O. Svoboda [-] , F. Hodaň [-] (52. A. Lobanov [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , D. Kule [-] , M. Dudík [-] (14. D. Kunc [-] ) , B. Dubský [-] , O. Kryshtal [-]

TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - M. Šindelář [-] , K. Strejc [-] (64. J. Kaločai [-] ) , D. Hájek [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] , J. Hrdlička [-] , T. Bártek [-] , V. Koudela [-] , A. Prokop [-] (71. J. Hájek [-] ) , P. Kaločai [-] (57. R. Pfeifer [-] )

ŽK: 54. M. Klečka , 90. D. Hájek , 90. R. Pfeifer .
Hráči zápasu: L. Kastl - J. Šrajber , P. Kaločai .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škoda Pavel - VÁGNER Milan (N), DAŇHEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Martin Pánek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů