2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnec pokračuje ve stíhací jízdě, doma porazil Kondrac


Branky


0

Týnec nad Sázavou v čele s hrajícím trenérem Radkem Skálou opět naplno bodoval a na vedoucí Divišov ztrácí tři body poté, co ve dvanáctém kole porazil na domácím hřišti těsně 2:1 Kondrac.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Skála opět potvrdil svou důležitost

Týnec nad Sázavou během úvodních třiceti minut kontroloval míč častěji na svých kopačkách a vytvořil si několik brankových příležitostí, hostující brankář Císař ovšem neměl příliš mnoho práce. Horký, Stejskal a vzápětí znovu Horký bránu netrefili. Téměř po čtvrthodině hry však padl úvodní gól zápasu, o který se po centru Orsáka postaral Radek Skála, který předvedl své technické dovednosti a vzápětí přesnou střelou uklidil míč do sítě.

 

Radek Skála byl v úvodu zápasu hodně aktivní a mohl vstřelit hattrick, po centru Macha a pěkné přihrávce vzduchem v podání Radačovského ale do černého znovu nezamířil. Po půlhodině hry dali o sobě poprvé vědět hráči Kondrace, kteří se dostali po rohovém kopu do zakončení, domácí ale podržel fantastickým zákrokem Lukáš Vašák.

Kondrac po přestávce dokázala vyrovnat

Druhý poločas vyšel lépe hostujícím fotbalistům Kondrace, kteří dokázali zásluhou přesné trefy a skvělém úniku Žirovnického krátce po přestávce vyrovnat na 1:1. Týnec nad Sázavou ale dva body nakonec neztratil a po hodině hry rozhodl o svém vítězství. Stejskal se skvěle zorientoval v nepřehledné situaci uvnitř pokutového území a střelou o zem vystřelil svému týmu vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér): „S naším výkonem a profesorským pojetím hry nejsem vůbec spokojený. Jediné, co je pozitivní, je výhra a zisk tří bodů. Kondrac by si zasloužila za svůj výkon bod. V letošní sezóně jsme odehráli proti Kondraci zřejmě nejhorší zápas a mysleli jsme si, že se výsledek utkání uhraje sám."




Sestavy


FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , R. Kavoň [-] , F. Kopta [-] (89. J. Souček [-] ) , O. Stejskal [-] (71. Š. Petrášek [-] ) , R. Skála [-] (52. L. Víšek [-] ) , J. Horký [-] , R. Orsák [-] , M. Mach [-] (83. J. Vavrek [-] ) , M. Štambeský [-]

Kondrac
Z. Císař [-] - F. Tichý [-] , F. Sedláček [-] - P. Pavelka [-] , J. Ngo [-] , J. Žirovnický [-] - M. Pavlíček [-] - R. Kašpar [-] (23. J. Janouš [-] ) , D. Kubát [-] , M. Šanda [-] , P. Šanda [-]

Hráči zápasu: R. Skála .
Místo: FK Týnec nad Sázavou. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Říha Jaroslav - KREJSA Josef, HLAVNIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.