Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divišov doma přehrál Struhařov a vrátil se na vítěznou dráhu


Branky


20. Z. Pekárek , 32. Z. Pekárek , 33. M. Vávra , 55. Z. Janovský (p.) , 66. J. Vondrák , 78. P. Campodonico - 40. S. Shapoval , 72. D. Sysel (p.)
0

Divišov v domácím prostředí přivítal ve dvanáctém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny B v rámci okresního derby Struhařov, proti kterému se chtěl po senzační prohře ve Zvole vrátit zpět na vítěznou dráhu a více než dobře se mu to podařilo. Fotbalisté Divišova zvítězili s přehledem 6:2 a dotáhli se na vedoucí Říčany, na které ztrácí bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Struhařov vyšly neproměněné šance hodně draho

Lepší vstup do zápasu měl překvapivě Struhařov, který mohl poslat do vedení Kocábek, jenže bránu v slibné příležitosti přestřelil a v další šanci poté nedokázal míč uklidit do prázdné brány, což se nakonec ukázalo jako rozhodující moment zápasu. Na opačné straně Divišov svou šanci proměnil a po dvaceti minutách se ujal vedení, do kterého ho poslal střelou z velké blízkosti Zdeněk Pekárek. Divišov vedle 1:0 a po půlhodině hry své vedení navýšil, když se po skvělém centru Marka Hanuše prosadil přesnou hlavičkou do pravého horního rohu znovu Pekárek.

 

Hosty ze Struhařova stály neproměněné příležitosti zápas, v jehož zbytku dominovali hráči Divišova a bylo jen otázkou času, kolik gólů do sítě soupeře nastřílí. Necelých 60 sekund po druhém gólu z hlavy Zdeňka Pekárka navýšil vedení domácího týmu Martin Vávra, který byl u míče dříve než vybíhající brankář Filip Veselý a střelou na dlouhou nohu zvýšil již na 3:0. Struhařov se také dočkal gólu, když se pět minut před koncem prvního poločasu prosadil Serhyi Shapoval a upravil poločasový výsledek na 3:1.

Po změně stran dominance Divišova pokračovala

Po přestávce oba týmy pokračovaly v ofenzivní pojetí hry, o které se staral především domácí Divišov. Domácí fotbalisté si postupem času vytvořili obrovskou převahu a z řady vyložených brankových příležitostí dokázali vstřelit další tři góly. Jako první se po přestávce prosadil Zdeněk Janovský, který se po faulu na Marka Hanuše v pokutovém území prosadil z pokutového kopu, a na jeho gól vzápětí navázal nádhernou táhlou střelou Jan Vondrák.

 

Divišov vedl od 66. minuty 5:1 a měl utkání pevně ve svých rukou. Za necelých šest minut se ale také připomněli hráči Struhařova, když se z pokutového kopu na opačné straně hřiště prosadil David Sysel. Poslední gól padl dvanáct minut před koncem, když se z dorážky prosadil Petr Campodonico a upravil konečný výsledek na 6:2 pro domácí Divišov.



Ohlasy k zápasu


TJ JAWA Divišov
Roman Sedlařík (trenér): „Derby se odehrálo za fantastických podmínek, v Divišově panovalo krásné počasí a do hlediště zavítala slušná návštěva. V úvodu zápasu měli územní převahu hosté, jenže dvě dobré šance neproměnili, zatímco my jsme se prosadili hned z první střely na bránu. Úvodní gól nám hodně pomohl a začali jsme se dostávat do dalších brankových příležitosti. Hosty sice krátce před přestávkou snížili, ale po přestávce jsme měli na vrh opět my."




Sestavy


TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] , M. Lehán [-] , Z. Pekárek [-] , J. Vondrák [-] , M. Vávra [-] (37. F. Šmíd [-] ) , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-] , L. Svoboda [-] (73. L. Janovský [-] ) , M. Hanuš [-]

Struhařov
F. Veselý [-] - J. Veselý [-] (38. J. Fürbacher [-] ) , D. Sysel [-] , O. Veselý [-] , O. Hroch [-] , O. Kocábek [-] (65. V. Zmek [-] ) , M. Kůstka [-] , S. Shapoval [-] , P. Koblasa [-] , J. Sysel [-] , R. Folprecht [-]

ŽK: 23. L. Svoboda , 46. M. Hanuš .
Hráči zápasu: M. Vávra , Z. Pekárek - F. Veselý .
Místo: Jawa Divišov. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Žáková Dagmar - ZUSKIN Petr, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.