1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Hronova vyhrál v Lípě


Branky


8

Nováček soutěže I.B třídy skupiny zavítal k prvnímu utkání na hřiště Lípy, kde dokázal zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kollert otevřel skóre

Zápas začal ve vysokém tempu. Hned ve 2. minutě se na branku domácích řítil hostujicí Jakub Valtera. Ten svůj průnik nedokázal zakončit. Po této akci převzala herní iniciativvu Lípa, která hrozila hlavně ze standardních situací. V druhé části prvního poločasu se hra začala vyrovnávat. Ve 25. minutě se dlouhý pas dostal až k Davidu Kollertovi, který využil špatného výběhu domácího gólmana a otevřel tak skóre zápasu.

Po první brance se do hry dostala Lípa. Jejich první velká šance skončila na tyči. Stav se do konce prvního poločasu nezměnil a do šaten se odcházelo za stavu 0:1 pro hosty.

Druhý poločas přinesl další 2 góly.

Úvod druhé půle patřil Lípě. Hronov hrozil zejména z brejkových situací. V 67. minutě se jim však podařilo jednu z nich proměnit. Byl to opět David Kollert, který v koncovce zachoval klidnou hlavu a balón poslal podél golmanovi nohy do sítě.

Po druhém gólu byla opět aktivnějším týmem na hřišti Lípa. Hrozila z rohů a dlouhých autů. Tlak Lípy vyvrcholil v 77. minutě, kdy hronovský brankář Daniel Balcar dokázal vyrazit první střelecký pokus domácích. Na dorážku Erika Charváta však už byl krátký. Lípa snížila na 1:2. 

Domácí drželi po zbytek utkání míč více na svých kopačkách. Gól se jim ale vstřelit napodařilo a Hronov si tak z Lípy odvezl všechny tři body za výhru 2:1

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, trenér: Dnes jsme si zápas prohráli samy. Vyložené šance jsme zazdili a na vlastními chybami jsme pomohli hostům vstřelit dvě branky.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Kluci podali skvělý výkon hned v prvním zápase !!! Těžko vyzvihovat jednotlivce, když podali soustředěný a nadstandartní výkon všichni. Pokud přistoupíme takto k dalším zápasům, tak bych řekl, že by to nemuseyi být poslední body v této náročné soutěži. Důraz, fyzická připravenost, ale i útočné kombinační akce nás zdobili po celé utkání. Těšíme se na první zápas před našimi fanoušky."



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , L. Kapucián [-] , V. Kapucián [-] , T. Sikora [-] , M. Kozel [-] , O. Karlík [-] , M. Brzokoupil [-] , F. Stieber [-] , V. Bartoš [-] , D. Mondík [-]

AFK Hronov
D. Balcar [-] - D. Kollert [-] , J. Valtera [-] , M. Franců [-] , M. Lemko [-] , L. Klabník [-] (81. O. Naumenko [-] ) , V. Pohl [-] (85. A. Kubeček [-] ) , T. Zíta [-] , I. Pylyp [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-]

ŽK: 35. V. Tichý .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: remíza

Lípě se minulou sezónu nedařilo a nemám o ní žádné info. Hronov herně neznám, proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích