2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Vendryně porazila Dětmarovice a dohání nejvyšší příčky


Branky


14

V roli jasného favorita, kterému se ovšem letos až tak nedaří vstupovala domácí Vendryně do souboje s Dětmarovicemi. Hosté jsou totiž proatímním zklamáním soutěže a jakožto bývalý divizní klub se v 1.B třídě krčí se 4 body na posledním místě. Nic na tom nezměnil ani duel ve Vendryni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vendryně tlačila, k vidění byla ovšem jediná branka

Kapitán Pilch Jakub, Teofil Marek, Walek Zdeněk, Kiedroň Martin, Jochymek Jan nebo třeba Mitrenga David, tak zněl výčet hráčů, které neměl kouč domácích k dispozici, dle jeho slov je to už ale s absencemi rozhodně lepší, než v prvních kolech, kde postrádal až 10 hráčů sestavy. Od prvních minut bylo jasné, jak bude zápas vypadat. Domácí tým kombinoval s míčem na kopačkách a hosté z Dětmarovic se snažili bránit v nízkém bloku někde kolem poloviny hřiště. Do prvních šancí se dostal domácí střelec Klus, poprvé netrefil bránu, po druhé ho vychytal brankář domácích Zavacký. Další šanci si domácí vypracovali v 19. minutě, tentokrát se k míči dostal Robin Pliska a umístěnou střelou k tyči otevíral skóre, 1:0 pro domácí. Krátce po první brance znovu úřadoval útočník Klus, v obrovské šanci ovšem minul. Obraz hry se v průběhu prvního poločasu neměnil, domácí kombinovali, dostávali se k centrům, k zakončením, další branku ovšem nepřidali.

Hulboj přidal pojistku

Druhé půle se od té první příliš nelišila a když v 70. minutě zvýšil na 2:0 Mateusz Hulboj, bylo hotovo. Hosté se do šancí nedostávali, domácí brankář Kolarczyk musel řešit pouze pár centrů, které bez problémů posbíral nebo vyboxoval. Skóre se již nezměnilo a tak domácí Vendryně vyhrála 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Od začátku zápasu jsme jasně dominovali, byli na míči a hledali skulinky v obraně soupeře. Hráli jsme chytře, jsem spokojený s celkovým výkonem i s výkonem některých jednotlivců, na které jsme se soustředili. K ještě větší spokojenosti akorát chybělo proměňování šancí, mohli jsme přidat minimálně další 3-4 branky.

SK Dětmarovice
Filip Sáňka: Vůbec si nemyslím, že jsme ve Vendryni podali, špatný výkon. Hodně jsem byl překvapený z terénu hřiště, které nevypadalo úplně nejlépe. Podmínky ale byli pro oba týmy stejné. Teď je ale důležité se soustředit na nadcházející domácí zápas, kde předpokládám, že budeme v silné sestavě.



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - B. Klus [-] (79. J. Lysek [-] ) , D. Neuman [-] (55. J. Pilch [-] ) , J. Szarzec [-] (79. A. Safak [-] ) , R. Sikora [-] - M. Safak [-] , F. Lukosz [-] , J. Wawreczka [-] (75. R. Ťupa [-] ) , M. Hulboj [-] - D. Szymczyk [-] , R. Pliska [-] -

SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - P. Zahatlan [-] , P. Czyž [-] , D. Hruška [-] , F. Sáňka [-] - E. Gorol [-] , M. Tkáč [-] , M. Skácelík [-] , J. Giňa [-] , T. Kročil [-] - F. Vitoň [-]

ŽK: 49. D. Neuman - 60. P. Zahatlan .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 123.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Vendryně bude mít po tomto kole 15 bodů po vítězství nad Dětmarovicemi v poměru 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích