2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice potvrdily roli favorita a porazily Dětmarovice


Branky


17

Lídr tabulky z Oldřichovic přivítal ve svém areálu SK Dětmarovice. Celek z Karvinska se letos výsledkově trápí a ačkoli herně to někdy není úplně nejhorší, tak bodů do tabulky přibývá opravdu málo a bývalý divizní celek se krčí až na předposlední pozici. Změnit to chtěli na hřišti největšího překvapení sezóny. Oldřichovický celek prožívá snovou sezónu a prozatím nenašel přemožitele a vévodí, tak soutěžní tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dětmarovice odolávaly

Domácí trenér Koloničný musel opět míchat sestavou a univerzála Jiřího Ciencialu nechal opět "putovat" sestavou, když musel oproti poslednímu utkání tentokrát odehrát pozici levého beka namísto stopera. I přes absence několika opor - například Mendroka nebo Niemiece postavil trenér Koloničný silnou základní jedenáctku, ve které nechyběl například kapitán Vlachovič nebo střelec Novotný. 

 

 

Oldřichovičtí od prvních minut diktovali tempo hry a vytvořili si několik dobrých gólových příležitostí, ale bohužel bez gólového efektu. Dětmarovice od počátku byli schopní bránit i v osmi hráčích před vlastním pokutovým územím a spoléhali především na brejkové situace. Ty ale obrana domácího celku v pohodě likvidovala.

Dětmarovice udeřily jako první, mentálně silné Oldřichovice našly odpověď

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, ale z ojedinělého útoku a současně i s první vážnější střelou soupeře na branku se Dětmarovice ujali v 59 minutě překvapivého vedení, když domácího brankáře Petra Bašandu "přeloboval" Jakub Stawicki.

 

Domácí však s gólovou odpovědí nečekali dlouho a v 61.minutě po přímém kopu vyrovnal Jiří Cienciala. Tlak domácích se stupňoval a v 68.minutě minutě se po závaru před Dětmarovickou brankou střelou z úhlu prosadil Filip Frýda a upravil výsledek na konečných 2:1.

 

Závěr utkání si domácí Oldřichovice takticky pohlídali a připsali si tak další důležité 3 body proti "papírově" slabšímu soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Včerejší utkání nám ukázalo,že každý den není posvícení, a to ve fotbale platí zvlášť. Když vám několik hráčů zahraje pod své možnosti, tak přijde velké trápení! Přesto jsme si hlavně v prvním poločase vypracovali několik tutovek, ale nepřálo nám štěstí! Hosté bránili celou dobu, až v osmi lidech a hráli na brejky. Jeden se jim povedl a 58.min šli do vedení dalekonosnou střelou, která zapadla za Bašandova záda! V 60 min. jsme vyrovnali Ciencialou z trestného kopu a v 68 min.upravil střelou na zadní tyč Frýda. Hosty jsme k ničemu vážnějšímu nepustili a naše vítězství bylo značně upracované. Chyběla nám lehkost a správné řešení herních situací!!!




Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - J. Cienciala [-] , T. Vlachovič [-] , P. Novotný [-] (79. J. Gallitzdörfer [-] ) , O. Zoubek [-] (63. T. Trombík [-] ) - M. Godfryd [-] , T. Kisza [-] (46. F. Fryda [-] ) , J. Walek [-] (90. M. Samek [-] ) , D. Očadlík [-] (63. M. Walek [-] ) - M. Machala [-] , M. Huťka [-] -

SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - P. Zahatlan [-] , D. Hruška [-] , D. Stawicki [-] , J. Ligocký [-] - D. Ženíšek [-] , P. Gír [-] , J. Giňa [-] , F. Vitoň [-] - E. Gorol [-] , A. Kotrla [-]

ŽK: 26. T. Kisza , 90. J. Cienciala - 90. A. Kotrla .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Od týmu Dětmarovice jsem čekal daleko více, domácí zkušený tým si to na svém hřišti pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích