0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vyhrála i svůj druhý venkovní zápas


Branky


12

Favorit soutěže Slavia porazit i Zdelov. Ten ji však výhru nedal zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól zápasu vstřelil Šimon Prouza

V úvodu utkání měli hosté značnou územní převahu, bohužel ani tak si nedokázali vytvořit větší tlak. Do první velké šance se dostal útočník Slavie Dominik Veselý, jeho rána skončila břevně. O chvíli později orazítkoval kapitán hostů Jakub Lán tyč.

 

Zdelov se také dostával do šancí. Žádná z nich však výrazně gólmana Moníka neohrozila. Minutu před koncem prvního polačasu se hosté pěknou kombinací dostali do šance. Na první střelu dokázal brankář Zdelova Jiří Kozel zaregovat. Na dorážku Šimona Prouzy už však nestačil.

 

 

Druhý poločas již gól nepřinesl

Druhý poločas se hrál také ve vysokém tempu. Žádnou další branku ale bohužel nepřinesl. Slavie tak díky brance Šimona Prouzy dokázala vyhrát i ve Zdelově.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: I přes to že jsme dnes prohráli, tak musím svůj tým pochválit za předvedený výkon. Byli jsme chvílemi více jak vyrovnaným soupeřem a Slávii jsme občas zatápěli. Branku dali ale pouze oni a tak si zaslouženě odváží 3 body.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: V prvním poločase hrál soupeř z hlubokého bloku, my jsme sice byli v držení míče,ale bez velkých šancí. Když už jsme si nějaké vypracovali tak chyběl důraz,nebo nás zastavila branková konstrukce. Až před přestávkou jsme rychlou akci dohráli ke golu. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, domácí bojovali o každý míč a nenechali nám nic zadarmo. Tentokrát vydřené, ale o to cennější 3 body.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Jedlička [-] , T. Kozel [-] , A. Forche [-] , J. Novotný [-] (82. J. Weisser [-] ) , M. Neubecker [-] (74. K. Vašátko [-] ) , M. Kubový [-] , T. Novák [-] (89. A. Lipenský [-] ) , D. Komárek [-] , D. Cvejn [-] , M. Maňas [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - M. Kott [-] , M. Jonáš [-] (67. T. Erber [-] ) , D. Veselý [-] , Š. Prouza [-] , M. Brázda [-] , M. Poláček [-] , D. Václavíček [-] (67. J. Mukařovský [-] ) , J. Lán [-] , O. Pulkrábek [-] (75. Š. Derner [-] ) , M. Klicnar [-]

ŽK: 39. M. Poláček , 88. M. Brázda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hofman Miloš - KUBÁNEK Jan, HRUBÝ Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: remíza

V Hronově jsme se zmátořili a odčinili domácí debakl s Opočnem. Teď nás čeká ,,anglický týden´´ - neděle, středa, sobota – můj cíl je 5 bodů a postup v krajském poháru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů