1:1
(0:0)
52. A. Fikar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky berou bod proti Pelhřimovu


Branky


20
Šance na obou stranách a kvalitní fotbal. Oba týmy berou bod!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V předehrávaném jarním kole přijel do Okříšek lídr krajského přeboru tým Pelhřimova. Domácí hráči se v úvodu utkání několikrát dostali na dostřel hostující branky, ale jejich pokusy končily mimo hostující branku. Hosté až ve 30.minutě vyzkoušeli pozornost Fialy, když střelu Vopálenského vyrazil na roh. Po jeho rozehrání získali domácí hráči míč, Bulant utekl hostujícímu obránci a odcentroval před branku, tam nejvýše vyskočil Bence a jeho hlavičku bravurně zneškodnil Holický.

Druhý poločas

V úvodu druhého poločasu hosté mohli jít do vedení, když hlavičkoval Niedrle a jeho pokus Fiala vyrazil. V 51.minutě zahrávali domácí rohový kop Ryšavým, míč se dostl k volnému Bencemu a ten z otočky vstřelil branku. Domácí se radovali jen chvíli, jelikož branka nebyla uznána pro ofsajd některého z domácích hráčů. Hosté této situace využily, rychle rozehráli a Fikar po brejku nedal Fialovi šanci- 0:1. Domácí se snažily o vyrovnání, ale střely Bulanta a Benceho končily mimo hostující branku. V 74.minutě utekl domácí obraně Blokeš, ale jeho střelu Fiala chytil.V 85 minutě se konečně dočkali domácí vyrovnání, když se z pravé strany dostal míč na hranici šestnáctky k volnému Ryšavému a ten technickou střelou k tyči vyrovnal na konečných 1:1.


Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "První poločas jsme si nevěděli rady s důrazným napadáním protivníka a říkali jsme si o gól. Dvě velké šance domácích chytil Holický, jeho protějšek Fiala zase vytáhl gólovou střelu Mazače. Ten nastoupil se svalovým problémem a po půlce šel ze hřiště stejně jako se zraněným kotníkem stoper Šimon. Změny ale týmu prospěly, Fikar oživil pravou lajnu a Blokeš se začal prosazovat na hrotu. V úvodu druhé půle zahodil velkou šanci Niederle a pak jsme z brejku šli do vedení, poté, co gól pro ofsajd nebyl uznán Okříškám. Závěr jsme tentokrát nezvládli, čtvrthodinku před koncem zazdil sólový nájezd na 2:0 Blokeš a v 85. minutě po chybě nejspolehlivějšího hráče Homolky soupeř vyrovnal. Nutno říct, že zaslouženě. Porážka by pro Okříšky byla krutá, hrály výborně a hrozily ze standardních situací. I když se nám poslední utkání výsledkově ani herně nepovedlo, chtěl bych před celým týmem smeknout. Po čtyřech kolech jsme na čelo ztráceli sedm bodů a přezimujeme s šestibodovým náskokem. Kolem zkušených matadorů Holického, Homolky, Poula a Niederleho rostli zápas od zápasu mladíci a cením si toho, že svou roli perfektně zvládali i hráči z lavičky."



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - V. Bence [-] , P. Dubský [-] (92. M. Picmaus [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , J. Částka [-] , V. Němec [-] , M. Zeman [-] , M. Mašek [-] , V. Bulant [-] (90. M. Veleba [-] ) , R. Ryšavý [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - D. Poul [-] , L. Vopálenský [-] (73. J. Honzl [-] ) , D. Viktora [-] , F. Morava [-] , J. Homolka [-] , K. Blokeš [-] (88. M. Skořepa [-] ) , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , T. Mazač [-] (46. J. Adam [-] ) , A. Šimon [-] (43. A. Fikar [-] )

ŽK: 52. O. Benda , 70. V. Bence - 36. L. Vopálenský , 84. J. Honzl .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: LANDSMAN David - JAHODA Jaroslav, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Jakub Částka
Tip experta: výhra hostů

Maraton vyhraje , protože domacím se poslední zápasy trápí, jak herně tak i gólově.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů