Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov porazil Novou Ves


Branky


24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Utkání proti týmu, který se již několikátou sezónu pohybuje na předních příčkách tabulky Krajského přeboru Vysočiny, začali domácí fotbalisté lépe, než tým ze Žďárska. Již v 6. minutě měl Pelhřimov rohový kop, s tím si ale gólman hostí poradil. V 8. minutě se ale poprvé zavlnila síť za zády hostujícího gólmana Fuksy, když se velmi povedenou střelou z dálky trefil Mazáč – 1:0. Hosté měli příležitost vyrovnat skóre v 16. minutě, když nejprve u rohového praporku fauloval Vacek a sudí poté nařídil trestný kop. Centr letící do vápna si ale domácí pohlídali a následoval brejk, který byl zakončen druhým gólem Mazáče – 2:0. V 19. minutě měli domácí sérii dvou rohů, hostující obrana ale nyní další zaváhání nedopustila. Ve 22. minutě se pokusil Holického překvapit střelou z dálky Novotný, bránu ale minul. Ve 38. minutě vystihl chybu v obraně hostí Mazáč, přihrál míč Niederlemu a ten navýšil skóre na 3:0. Ve 40. minutě ještě mohl přidat čtvrtou branku Morava, ale gólman jeho střelecký pokus vyrazil.

Druhý poločas

Druhá půle začala rohovým kopem v podání hostujících fotbalistů. Domácí ale dokázali odvrátit míč do autu. V 50. minutě se ale přece fotbalisté Nové Vsi prosadili, když dlouhý centr propadl až do brány za záda Holického – Ptáček snížil na 3:1. O dvě minuty později domácí faulovali a následoval trestný kop pro Novou Ves, centr ve zdi hlavou přizvedl hráč domácích a Nová Ves zahrávala rohový kop. Ten ale hosté nerozehráli ideálně a do brejku šli Pelhřimovští, zachraňovat situaci musel hostující kapitán Fuksa. V 64. minutě byl v pokutovém území hostí faulován Mazáč a utkání výborně řídící sudí Hanzl ukázal na značku pokutového kopu. Proti Fuksovi se ale Niederle neprosadil. V 66. minutě uviděl druhou žlutou kartu Komínek Lukáš a domácí tak hráli přesilovku. Tu využili v 82. minutě, kdy nejdříve zahrávali roh, a na konci celé akce se podruhé v tomto utkání prosadil Niederle a odčinil tak neproměněnou penaltu – 4:1. Zhruba 6 minut před koncem utkání se ještě pěknou střelou prezentoval hostující Růžička z trestného kopu, Holický ji ale bravurně vytáhl na roh. I z něj ale hosté gól nevytěžili, Krbálek pálil vedle. Pelhřimov tak zvládl třetí těžké utkání v řadě a vyškrábal se na druhou příčku v tabulce krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Zvládli jsme třetí těžké utkání v řadě a v tabulce se posunuli tam, kde bychom chtěli být. Klíčovou roli sehráli dva hráči, na které hodně spoléháme, Tomáš Mazač a Michal Niederle. Výkon byl ovšem týmový, kluci z lavičky do sestavy dobře zapadli. Výše porážky je pro hosty krutá, dokázali jsme soupeře přinutit k chybám a hráli jsme účelně."




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - L. Vopálenský [-] (80. A. Fikar [-] ) , D. Viktora [-] , F. Morava [-] , J. Homolka [-] , K. Blokeš [-] (82. J. Honzl [-] ) , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , T. Mazač [-] , A. Šimon [-] , J. Adam [-] (89. A. Hotovec [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - V. Peňáz [-] (61. S. Růžička [-] ) , L. Krbálek [-] , M. Novotný [-] , L. Komínek [-] , J. Nečas [-] , J. Ptáček [-] (85. T. Nečas [-] ) , F. Kovář [-] (77. L. Sláma [-] ) , O. Forchtsam [-] , P. Šandera [-] , V. Komínek [-]

ŽK: 57. A. Šimon - 64. L. Komínek , 75. J. Fuksa . ČK: 66. L. Komínek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HANZL Daniel - ŠÍMA Nikolas, TOMŠŮ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích