O vítězi duelu mezi Předměřicemi a Malšovicemi rozhodly penalty


Branky


43. L. Hošek , 80. Š. Pekáč - 13. J. Brokeš , 85. F. Havlena (p.)
11

Toto utkání svedlo dohromady dva týmy z Hradecka. O finálním výsledku zápasu nakonec rozhodovaly penalty. Ve kterých byli úspěšnější hosté

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se ujali hosté

V prvním poločase byly Předměřice lepším týmem. Více držely míč a měly i lepší pohyb. Hosté bránili v hlubokém bloku a útočili zejména z rychlých brejků. I přes převahu domácích první branku zápasu vstřelili právě hosté. Ve 13. minutě po závaru ve vápně se dostal ke střele kapitán hostů Jiří Brokeš. Jeho střela přes několik odrazů zapadla až za záda gólmana Adama Millera.

 

Po vstřelné brance se do šancí dostával i hráč minulého kola Lukáš Jarotek, žádný z jeho pokusů však nebyl gólový. Těsně před poločasem se domácím podařilo srovnat, když dobře umístěnou střelou vyrovnal Ladislav Hošek. 

 

Za první poločas je třeba vyzdvihnout výkon bývalého ligového hráče Michala Šmardy, který tvořil hru domácích.

Druhý poločas ovlivnila červená karta

Do druhé půle znovu vstoupili aktivněji domácí. Jejich převaha ovšem už nebyla tak výrazná jako v prvním poločase. V 53. minutě fauloval Jakub Šimůnek gólmana Dominika Blažka a byl vyloučen. Hostující gólman musel být vystřídán. Nahradil ho Tomáš Krejčí.

 

Obraz hry se otočil nyní více útočily Malšovice a Předměřice spíše bránily. Hosté své šance nedokázali využít. Naopak domácí z jednoho ze svých protiútoků udeřili. Kapitán Štěpán Pekáč dostal domácí do vedení 2:1.

 

Po této brance hosté ještě zvýšili svůj tlak, který vyústil v 85. minutě faulem v pokutovém území a kopala se penalta. Exekuce se ujal obránce hostí Filip Havlena a i přes velkou tíhu okamžiku panaltu s klidem proměnil.

 

Do konce utkání již žádná branka nepadla a následovaly penalty.

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté

Na penalty byly úspěšnější hosté. Dva pokutové kopy lapil střídající gólman Tomáš Krejčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Zápas nabídl mnoho ostřejších soubojů z obou stran a diky tomu bylo utkání zbytečně vyhrocené. Bohužel utkání výrazně ovlivnilo vyloučení našeho hráče. Po kterém Malšovice získali herní i územní převahu. V pokutových kopech hosté prokázali větší přesnost a odvážejí si 2 body.

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Domácí v 1 pol. lépe fyzicky i na míči. My asi více gólových příležitostí. Druhý poločas začal podobně ale po vyloučení domácího hráče se obraz hry otočil. Nicméně domácí z protiútoku skórovali. Za 5 min. vyrovnáno Havlenou z nařízené penalty. Na pokutové kopy zvolena z naší strany zkušenost a vyplatilo se. Po dvou letech jsme zvítězili na pokutové kopy a připsali si druhý bod.



Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2022 13:04
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Zrůst
Tip experta: výhra hostů

Jsem zaujatý! V Předměřicích se nám dlouhodobě nedaří, věřím ale, že když se sejdeme v plné sestavě tak si můžeme odvést body tři.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích