Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Karlovic smetlo Huslenky


0

Huslenky nebudou v dobrém vzpomínat na 7. kolo, kde odcestovaly na půdu béčka Karolínky+Karlovic. Hosté nepřijeli v nejlepší formě a z Karlovic si odvezli debakl 10:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté obdrželi čtyři kusy už do poločasu

Huslenky v neděli zajížděly k soupeři z Velkých Karlovic. V sobotu se konal v Huslenkách turnaj v penaltách, takže několik hráčů dojelo indisponovaných. Od toho se taky odvíjela celá hra, navíc Karlovice si chtěly spravit reputaci po minulém kole, kdy dostaly na Halenkově 10:2, a nastoupily do zápasu velmi aktivně. Již v 6. minutě Hučík neudržel střelu Králíka z úhlu a k dorážce se dostal Mynarčík a nastartoval prvním gólem Karlovice - 1:0. O minutu později Hučík chyboval v rozehrávce a Vašut jeho chybu potrestal - 2:0. V 15. minutě už to bylo 3:0 a to když se krásnou střelou prezentoval opět Mynarčík. V 30. minutě v samostatném úniku Mynarčík dokončil hattrick - 4:0 a tím zakončil gólový příděl v prvním poločase.

Mynarčík vstřelil v obou poločasech hattrick

Jestli si Huslenky v kabině vyříkaly hrubé chyby v obraně, tak se z nich rozhodně do druhého poločasu nepoučily. Protože duo Králík s Mynarčíkem si dělalo na hřišti, co chtěli a v 70. minutě už bylo skóre 9:0. Konečný výsledek uzavřely Karlovice v 86. minutě Šimákem. Na straně hostů se podařilo skórovat Zádilskému z penalty - 10:1. Nutno vyzdvihnout výkon domácího Mynarčíka a Králíka, kteří měli prsty téměř ve všech brankách, a Huslenky mohly byt rády, že nedostaly dvakrát tolik branek, protože předvedly nejhorší výkon z dosavadních zápasů a do příště mají určitě co napravovat.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Huslenky
Zbyněk Januš - trenér Huslenek: "Předvedli jsme snad nejhorší možný výkon, takže máme do příště co napravovat."



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka B
J. Maliňák [-] - M. Kalus [-] , R. Zeť [-] , P. Škrobák [-] (68. F. Sibal [-] ) - V. Vašut [-] , A. Mynarčík [-] , M. Gášek [-] , Š. Králík [-] - M. Šimák [-] , A. Králík [-] , R. Gášek [-]

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - M. Brhlík [-] , T. Kopecký [-] (46. M. Hruška [-] ) , J. Gargulák [-] , R. Koňařík [-] - M. Rýc [-] (56. D. Brhlík [-] ) , L. Labaj [-] , T. Helis [-] , O. Baletka [-] - T. Zádilský [-] , J. Zádilský [-]

ŽK: 18. P. Škrobák , 58. R. Gášek - 14. T. Helis , 79. J. Gargulák .
Hráči zápasu: A. Mynarčík .
Místo: Karolinka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Seidl Miloslav - Heger, Jašek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.