2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choryně byla nad síly Horní Bečvy


Branky


0

Domácí Choryně hostila ve 12. kole Horní Bečvu. Hosté minulý víkend ztratili slibný náskok se Semetínem a do Choryně jeli odčinit prohru 2:4. Domácí mužstvo prohrálo na penalty v Karlovicích, a tak se dal očekávat velice zajímavý duel. Vyrovnaný zápas nakonec lépe zvládla Choryně, která zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brankou Štece do vedení

Na těžkém terénu v Choryni se nehrál příliš atraktivní fotbal. Zápas nabízel zejména nakopávané míče a mnoho osobních soubojů. Domácí měli více ze hry, ale vyložené šance neměli. Skóre se poprvé měnilo ve 34.minutě,  po chybě hostí se do křídla dostal Jiří Landa, jenž odcentroval a po zákroku brankáře Jurči a následném závaru se z dorážky prosadil Richard Štec – 1:0. Horní Bečva byla blízko vyrovnání, Koňařík unikl na křídle, odkud nacentroval před branku, ale útočník Bártek nedokázal míč protlačit přes bránícího hráče, jenž odkopl míč z brankové čáry. 

Vítězství pojistil Jiří Hadvičák

Druhý poločas nabídl podobnou, oku diváka nelahodící podívanou. Hosté se snažili kombinovat po zemi, ale na hrbatém terénu jim to šlo těžce. Domácí hráli jednoduše, ale pouze po šestnáctku. Těsně před uplynutím základní hrací doby mohli hosté vyrovnat, ale po závaru před brankou nastřelili hráči Horní Bečvy dvakrát břevno domácí branky. V pětiminutovém nastavení nakonec padl ještě jeden gól, po brejku zatáhl Pavel Tvrdoň míč po lajně, odkud jej poslal na Jiřího Hadvičáka, jenž pojistil vedení Choryně – 2:0. Domácí dokázali na rozdíl od hostí své šance využít a nakonec zvítězili 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Choryně
Jiří Landa - záložník: "Dnes nám chyběli tři hráči základní sestavy. První půlka byla asi nic moc pro oko diváka, soupeř nebyl moc aktivní a ani my jsme se do hry moc nehrnuli, bylo to takové mrtvé. Druhý poločas nabídl nějaké šance, ale žádné tutovky. Hosté ke konci dvakrát trefili břevno a nám se podařilo těsně před koncem dát na 2:0."

TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Na špatném terénu měli domácí více ze hry, ale byl to spíše remízový zápas od šestnáctky po šestnáctku. Choryně byla šťastnější, dokázala proměnit šance, za to my ne."



Sestavy


TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - J. Landa [-] , L. Hadvičák [-] , M. Závada [-] , A. Sovák [-] - L. Tvrdoň [-] , J. Landa [-] , R. Štec [-] , J. Hadvičák [-] - P. Tvrdoň [-] , P. Kamas [-]

TJ Sokol Horní Bečva
D. Jurča [-] - V. Dobeš [-] , L. Roučka [-] , P. Roman [-] , J. Solanský [-] - T. Vaníček [-] (75. J. Grenar [-] ) , T. Randa [-] , J. Koňařík [-] , D. Opálka [-] - O. Bártek [-] , M. Ondruch [-] (78. P. Dobeš [-] )

ŽK: 66. P. Kamas - 68. T. Vaníček , 75. V. Dobeš , 83. D. Opálka , 90. J. Koňařík .
Hráči zápasu: M. Ječmeň .
Místo: Choryně. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Gargulák Tomáš - Podmol, Třeštík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.