Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice si z Lhotky odvezly bůra


0

Lhotku nad Bečvou čekal v rámci 12.kola silný soupeř z Karlovic. Obě mužstva v minulém kole zvítězila, rezervní tým Karlovic na penalty přetlačil Choryni a Lhotka doma porazila v dramatickém duelu Nový Hrozenkov. Utkání ovlivnilo nedorozumění mezi svazem a hlavním rozhodčím Kocandou, který si nevšiml změny v systému a na sobotní utkání nedorazil. Lhotka nakonec poněkud překvapivě měla v zápase navrch a Karlovice porazila vysoko 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté

Zápas byl od začátku vyrovnaný, do vedení však šli hosté, když se prosadil kanonýr Martin Šimák – 0:1. Domácí po obdržené brance zapnuli na vyšší obrátky a zaslouženě vyrovnali, pěknou ranou z 20 metrů se trefil Ladislav Šebesta – 1:1. Lhotka nakonec nepříznivý vývoj otočila ještě během první půle, po krásném pasu za obranu dal na 2:1 Michal Man. Více branek do konce první půle nepadlo, a tak se šlo do šaten za stavu 2:1 pro Lhotku. 

Šebesta s Burdou řídili výhru Lhotky

Domácí hráči vstoupili do druhé půle nejlépe, jak mohli, těsně po výkopu si gólový účet otevřel Jaroslav Burda – 3:1. I přes nepříznivý výsledek se hosté snažili hrát útočný fotbal, ale byli to domácí, kteří šli do tříbrankového trháku, svůj dobrý výkon korunoval druhým gólem v zápase Jaroslav Burda – 4:1. Domácí tímto gólem zlomili odpor hostí, kteří se i přesto dostali ke snížení. Martin Šimák potvrdil výbornou formu a lobem překonal gólmana Gerlu – 4:2. Pro Šimáka to byl už 13.zásah v sezoně. Hosté se snažili, ale nebylo jim to nic platné. Definitivní tečku totiž za utkáním udělal druhou brankou v zápase Ladislav Šebesta – 5:2. Lhotka tak dokázala zvítězit podruhé v řadě, rezervu Karlovic porazila vysoko 5:2. 



Ohlasy k zápasu


Lhotka n.B.
Lukáš Gerla - brankář: "Na utkání nám nedojel rozhodčí, a tak jeho místo zaujal Jarda Kopecký. Abych řekl pravdu, tak tak dobrý výkon jsem neviděl ani u jednoho rozhodčího, co nás zatím pískal. Utkání se hrálo v rychlém tempu a Karlovice nám rozhodně nic nedaly zadarmo. Ještě jednou klobouk dolů před Jardou Kopeckým, který předvedl výkon, za který by se nestyděl ani divizní sudí."




Sestavy


Lhotka n.B.
L. Gerla [-] - M. Man [-] , L. Trefil [-] , M. Sovák [-] , P. Koleček [-] - K. Nohavica [-] , L. Šebesta [-] , R. Stolař [-] , F. Šobora [-] , J. Burda [-] - A. Koleček [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka B
A. Mynarčík [-] - V. Surý [-] , M. Gášek [-] , P. Škrobák [-] , J. Píšek [-] , F. Sibal [-] - V. Orság [-] , Š. Králík [-] - M. Šimák [-] , A. Králík [-] , R. Gášek [-]

Hráči zápasu: L. Šebesta , J. Burda .
Místo: Lhotka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.