Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Standardní situace pomohly Valašské Bystřici k třem bodům


Branky


0

Střítež po poněkud překvapivé domácí výhře nad Byninou odcestovala v rámci 13. Kola na hřiště Valašské Bystřice. Domácí se můžou pyšnit solidní formou, kterou potvrdili i se Stříteží, kterou porazili 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější domácí

Utkání od začátku nenabízelo podívanou lahodící oku diváka, zápas se odehrával spíše uprostřed hřiště. Hosté byli chvílemi lepším mužstvem, ale byli to naopak domácí, kteří šli do vedení. V 10. minutě se po standardní situaci objevil na zadní tyči Vrábel, jenž posunul hlavou míč pod sebe na Radima Macháčka, a ten neměl problém s jeho uklizením do prázdné klece – 1:0. Bystřice se i po vstřeleném gólu dostávala do šancí, ty však zůstaly neproměněny. Střítež v druhé části prvního poločasu převzala iniciativu a také vyrovnala. Útočník Martin Vavruša dostal ve 31. minutě pas za obranu na hraně ofsajdu a po povedené kličce nepohrdl prázdnou brankou – 1:1. Hosté se však z gólu neradovali příliš dlouho, o deset minut později totiž domácí skórovali opět po standardní situaci, tentokrát se hlavou z rohu prosadil Ondřej Vašek – 2:1. 

Hostům nestačily ani dvě branky Vavruši

Druhá půle pokračovala v nastoleném tempu, oba celky se přetlačovaly spíše uprostřed hřiště, k vidění tak nebyl příliš pohledný fotbal. Domácím se v 60.minutě povedlo odskočit na rozdíl dvou branek a opět to bylo po standardní situaci, Ondřej Vašek se objevil na zadní tyči a hlavou vstřelil druhou branku v zápase – 3:1. Stříteži se povedlo snížit, Martin Vavruša opět obešel jednoho z protihráčů a následně propálil gólmana Maleňáka – 3:2. Hosté se nadechovali k vyrovnání, to však nepřišlo. Naopak. Těsně před koncem zápasu se za obranu hostí dostal Radim Macháček, jenž tvrdou ranou prostřelil brankáře Juráně – 4:2. Valašská Bystřice si připsala třetí výhru v řadě, která ji katapultovala na průběžnou pátou příčku tabulky Okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "Zápas se Stříteží byl slabý. Nebylo to nic moc pro oko diváka, hodně se bojovalo uprostřed hřiště. Zápas byl vyrovnaný, hosté byli i chvilkama lepší, ale my jsme rozhodli ze standardních situací."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] (90. V. Karafiát [-] ) , J. Vrábel [-] (71. M. Martinát [-] ) , L. Karafiát [-] , V. Majer [-] - J. Žabenský [-] , P. Pohořelský [-] , R. Macháček [-] , J. Majer [-] - J. Vrábel [-] , L. Vavřín [-]

TJ Sokol Střítež
J. Juráň [-] - J. Basel [-] , J. Suchopa [-] , J. Sedláček [-] , P. Šichtář [-] , P. Mikl [-] - F. Benda [-] , J. Baláž [-] , J. Frydrych [-] - M. Melichařík [-] , M. Vavruša [-]

ŽK: 90. J. Majer - 45. J. Baláž , 65. P. Šichtář , 87. F. Benda .
Hráči zápasu: R. Macháček , O. Vašek - M. Vavruša .
Místo: Valašská Bystřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holáň Drahomír - Křenek, Trčka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.