O. Kuba 27. (p.)
M. Fiurášek 58.
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva udolala Hovězí


Branky


27. O. Kuba (p.) , 58. M. Fiurášek - 21. M. Kučera
0

Ve šlágru kola přivítala Prostřední Bečva na svém trávníku Hovězí. Hosté byli do minulého kola suverénní, ale překvapivě ztratili ve Vizovicích. Domácímu mužstvu se poslední dobou nedaří, ale přesto se dal očekávat velice vyrovnaný souboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólech kapitánů skončil poločas nerozhodně

Domácí hráči nastoupili k utkání s Hovězí od začátku velmi odpovědně, potřebovali totiž odčinit ztrátu dvou bodů minulý týden v Ratiboři. Do prvního náznaku šance se dostala Bečva, když nepříjemný centr likvidoval na brankové čáře Rovenský. Bečva měla převahu, ale do vedení se dostali hosté. Chybu v obraně využil kapitán Martin Kučera, který po centru Štrbíka otevřel skóre - 0:1. Hned poté mohli hosté vedení zvdojnásobit, když Juřica vyslal do šance Trlicu, domácí brankář Jurajda však zmenšil střelecký úhel a střelu zlikvidoval. Ve 26. minutě byl ve vápně stažen k zemi jeden z útočníku Prostřední Bečvy a kapitán Ondřej Kuba penaltu bez problémů proměnil - 1:1. Domácí mohli jít do vedení po krásné střele z přímého kopu, ale Rovenský svůj tým skvělým zákrokem podržel. Poté se do další velké šance dostal hostující Štrbík, který využil zaváhání domácí obrany, jeho lob přes vybíhajícího brankáře ale ke smůle hostů mířil těsně vedle.

 

Zápas rozhodl Martin Fiurášek

V druhé půli si oba celky vypracovaly několik brankových příležitostí, ale ani jedna se neujala. Skóre se ovšem měnilo po necelé hodině hry. Prostřední Bečva měla možnost k zahrávání rohového kopu, ten si vzal na starosti Patrik Kubáň, na jehož centr si nejvýše naskočil Martin Fiurášek a bylo to 2:1. Domácí se poté prezentovali zabezpečenou hrou zezadu a nebezpečnými brejky. Hovězí bylo blízko vyrovnání, ale Tkadlec trefil hlavou břevno, následná dorážka Kostky mířila vedle. Další branky už k vidění nebyly, a tak Hovězí podruhé v řadě zůstalo bez bodu. Prostřední Bečva si konečně došla pro tři body a zvítězila 2:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda - trenér Prostřední Bečvy: "Po minulém nevydařeném utkání v Ratiboři kluci zabrali a určitě zaslouženě zvítězili nad dosud vedoucím týmem 1.B třídy. Hrací pohoda a výkon bude potřeba hlavně příští týden, kdy sehrajeme derby utkání na Hutisku."

Sokol Hovězí
Adam Kašpar - hráč Sokolu Hovězí: "V tomto velmi vyrovnaném utkání jsme začali velmi dobře a dostali se do vedení, domácí však bleskově odpověděli vyrovnáním z penalty. Poté to bylo o tom, kdo vstřelí rozhodující branku. To se povedlo po rohovém kopu Bečvě, která si už pak vedení zkušeně pohlídala."



Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , P. Kubáň [-] (82. L. Juroška [-] ) , O. Kuba [-] , R. Petřek [-] - M. Fiurášek [-] , J. Vašek [-] , J. Vašut [-] (68. Z. Janíček [-] ) , M. Polášek [-] - L. Křenek st. [-] , J. Ondryáš [-] (86. T. Závorka [-] )

Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - M. Hromada [-] , M. Kučera [-] , R. Kostka [-] (61. J. Tkadlec [-] ) , R. Kučera [-] - Z. Kostka [-] (74. T. Zádilský [-] ) , M. Štrbík [-] , K. Trlica [-] , J. Kašpar [-] (60. A. Trlica [-] ) - O. Šimčík [-] , T. Juřica [-]

ŽK: 26. O. Kuba , 85. J. Ondryáš - 28. J. Kašpar , 75. M. Kučera .
Hráči zápasu: O. Kuba , M. Fiurášek .
Místo: Prostř. Bečva. Počet diváků: 211. Rozhodčí: Nuc Jiří - Fiurášek, Tkadlec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.