Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrachovec si z Kaštýlu odvezl bůra


Branky


0

Hrachovečtí zajížděli v 7. kole na hřiště Hovězí. Domácí v posledních dvou zápasech překvapivě nebodovali, a tak si potřebovali spravit chuť právě proti Hrachovci. To se jim nakonec povedlo, Hrachovec nakonec deklasovali 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostům dlouho nevydrželo

Hovězí po dvou porážkách konečně zabralo a zvítězilo. Odnesl to tým z Hrachovce. Hned v úvodu měl obrovskou šanci domácí Hromada, ale Brázdil v brance hostů ho skvělým zákrokem vychytal. Chvíli poté šli hosté do vedení, když se po zaváhání domácího brankáře trefil David Volek - 0:1. Za domácí mohl vyrovnat Jaromír Tkadlec, ale jeho střela ke smůle domácích skončila jen na tyči. Tentýž hráč se však po půlhodině hry mohl radovat z vyrovnání, když ve vápně důrazně zabojoval o míč a propasíroval jej do sítě - 1:1. Ještě v první půli se domácím podařilo otočit vývoj utkání. Štrbíkovu střelu po výborném uvolnění brankář ještě dokázal vyrazit, ale proti dorážce Radka Kučery už byl bezmocný - 2:1. 

 

Domácí přidali tři další góly

Vstup do druhé půle vyšel domácím výborně, když se po individuální akci trefil Martin Štrbík - 3:1. Další branku domácích přidal o chvíli později kapitán Martin Kučera, který se nádherně trefil z přímého kopu - 4:1. Domácí v druhé půli kontrolovali hru a měli mnoho brankových příležitostí, ale v zakončení jim chyběla přesnost. Poslední hřebíček do rakve Hrachovce přidal pár minut před koncem utkání Tomáš Juřica, který se trefil přesnou střelou k tyči - 5:1. Hovězí si tedy připsalo důležitou a zaslouženou výhru, díky které je momentálně na třetí pozici za Kateřinicemi a Valašskou Polankou. Hrachovec je desátý. 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář Hovězí: "V utkání proti Hrachovci jsme chtěli odčinit nevýrazné výkony z předešlých kol a i když jsme brzy po smolné brance prohrávali, náš tým dokázal díky velmi dobrému výkonu vývoj utkání otočit a nakonec si v pohodě dojít pro 3 body."




Sestavy


Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - J. Tkadlec [-] , M. Kučera [-] , R. Kostka [-] , R. Kučera [-] (78. Z. Kostka [-] ) - M. Hromada [-] , R. Šimčík [-] , M. Štrbík [-] , K. Trlica [-] , M. Blaha [-] - T. Juřica [-]

SK Hrachovec
T. Brázdil [-] - J. Skalka [-] , D. Varga [-] , R. Vaigl [-] , J. Tvarůžek [-] - D. Peml [-] , D. Volek [-] , R. Ondroušek [-] , M. Baran [-] - M. Ondruch [-] , J. Šafář [-]

ŽK: 67. J. Tkadlec - 67. R. Vaigl , 69. D. Volek .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kýr František - Lysák, Tkadlec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.