0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosad bleskovým hattrickem dovedl Prlov k dalším třem bodům


Branky


0

Prlov má výbornou formu, kterou chtěl potvrdit na trávníku Ratiboře. Domácí v minulém kole překvapivě zvítězili na hřišti Kateřinic a do zápasu s Prlovem tak šli v dobré náladě. Hostům však skvěle zahrál Petr Novosad, který během prvního poločasu nasázel hattrick, čímž pomohl k výhře 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novosadovi stačilo na hattrick 13 minut

Úvod utkání měl na poměry 1.B třídy obrovské tempo. Domácí hráči vlétli do zápasu s odhodláním. V 5. minutě pelášil na brankáře Mikula, ale Zvonka nepřekonal. Byli to tak naopak hosté, kteří se dostali do vedení. Ve 13. minutě se do zakončení dostal Petr Novosad, jeho střelu brankář Galeta vyrazil opět pouze k Novosadovi, který neměl s dorážkou problém – 0:1. Neuběhly ani dvě minuty a Prlov vedl o dva góly. Výborně hrající Hajda zatáhl míč po křídle, odkud nacentroval před branku na Petra Novosada, který výborný pas přetavil v druhou branku – 0:2. O necelou čtvrthodinu později prlovský záložník dokonal hattrick opět po akci Hajdy – 0:3. Novosadovi stačilo na hattrick pouze 13 minut! Domácí nehráli vůbec špatně, ale hosté dávali branky. Těsně před úvodním hvizdem rozehrál v rozmezí pěti minut dva přímé kopy Lukáš Bambušek, ale ani jeden se neujal. Ten samý hráč zakončoval z těžké pozice hlavou, ale mířil těsně mimo. 

Hajda korunoval skvělý výkon čtvrtým gólem

Ve druhém poločase zněla taktika hostí jasně, ubránit výborný třígólový náskok a hrát na brejky. Ratiboř hrála dobře, bojovala, ale do vážnější vyložené šance se nezvládla propracovat. Hostům se nakonec povedl vstřelit ještě jeden gól, svůj výborný výkon korunoval gólem na 4:0 Jaroslav Hajda. Zápas, který měl vysoké tempo z obou stran, nakonec skončil jednoznačně ve prospěch Prlova, který po skvělém výkonu Novosada s Hajdou zvítězil 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Lukáš Bambušek, hráč: "Zaslouženě jsme chytli čtyřku, soupeř měl všechny odražené balóny, ve 25. minutě jsme prohrávali už 3:0, kdyby naše obrana byla víc soustředěná, asi by se zápas vyvíjel úplně jinak. Peťa Novosad si tam dělal doslova co chtěl, gratuluju lepšímu týmu k vítězství."

TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hráč: "Novosad s Hajdou byli dnes rozdíloví hráči, zařídili všechny 4 góly. Výsledek může klamat, domácí hráli výborně, ale bohužel pro ně jsme góly dávali pouze my. Nějakou vyloženou šanci Ratiboř neměla, a tak si myslím, že je nakonec naše vítězství zasloužené."



Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - D. Husička [-] (73. M. Bogar [-] ) , M. Fojt [-] , P. Mynařík [-] , A. Machálek [-] - M. Děckuláček [-] (31. L. Bambušek [-] ) , J. Burdík [-] , R. Kutěj [-] , F. Zubík [-] (68. M. Uhrin [-] ) - J. Mikula [-] , T. Adámek [-] (61. J. Mynařík [-] )

TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - M. Sochora [-] , F. Trlica [-] , O. Sláčík [-] , P. Šťastný [-] (86. J. Sláčik [-] ) - M. Haboň [-] (89. R. Šíma [-] ) , B. Zicha [-] , P. Novosad [-] , P. Fila [-] (80. P. Sláčík [-] ) - J. Hajda [-] (83. P. Kovář [-] ) , V. Juráň [-]

ŽK: 9. D. Husička , 50. F. Zubík , 68. L. Bambušek .
Hráči zápasu: P. Novosad , J. Hajda .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ruman Miloslav  - Zicháček, Holba.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.