M. Štrbík 15.
O. Šrámek 90. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí ve šlágru přehrálo Kateřinice


Branky


15. M. Štrbík , 90. O. Šrámek (p.)
0

Ve šlágru 11. kola přivítalo Hovězí na svém trávníku lídra z Kateřinic. Domácí potvrdili, že v těžkých zápasech dokáží zapnout a Kateřinice nakonec porazili 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrthodině hry se prosadil Štrbík

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří si vytvořili mírný tlak, z toho se jim však nic vytěžit nepodařilo, a tak se přihlásili o slovo domácí. Karel Trlica po skvělém průniku našel na vápně Martina Štrbíka, který tvrdou ranou prostřelil brankáře Rumana a poslal domácí do vedení -1:0. Zdvojnásobit vedení Hovězí mohl po chybě v rozehrávce hostů Jaromír Tkadlec, míč však v rozhodující chvíli špatně trefil a brankář si tak s jeho pokusem poradil. Více se do konce první půle nestalo, a tak domácí šli do šaten spokojenější díky stavu 1:0.

 

Vítězství pojistil Šrámek

Do druhé půle vstoupili opět lépe hosté. Výsledkem byla šance Petra Starce, který však hlavou mířil těsně vedle. Následně byl opět velmi blízko brance domácí Tkadlec, ale jeho střela ke smůle domácích skončila jen na břevně. S přibývajícím časem hosté stále více otvírali hru a snažili se o vyrovnání, domácí obrana však jejich útokům odolávala. Hovězí poté hrozilo hlavně z breaků. Po průniku Šrámka měl gól na kopačce střídající Antonín Trlica, ale jeho střela mířila vedle. Rozhodnutí přišlo až v nastavení. Pronikajícího Tkadlece fauloval ve vápně Martin Olšák a rozhodčí nařídil penaltu. Tu se štěstím proměnil Ondřej Šrámek a rozhodl tak o tom, že všechny body zůstanou na Hovězí - 2:0. Hovězí si připsalo třetí výhřu v řadě a poskočilo před svého soupeře zpět na 1. místo v tabulce. 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Oba celky podaly v utkání velmi kvalitní výkon. Nám se podařilo po pěkné akci jít brzy do vedení a to se nám díky skvěle fungující obraně dařilo držet až do konce, kdy jsme po breaku a faulu přidali z penalty druhou branku. Vítězství proti soupeři jako jsou Kateřinice je pro nás velmi cenné."




Sestavy


Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - M. Kučera [-] , R. Kostka [-] , R. Šimčík [-] , J. Tkadlec [-] - K. Trlica [-] (19. A. Trlica [-] ) , T. Juřica [-] , M. Blaha [-] , M. Štrbík [-] , M. Hromada [-] - O. Šrámek [-]

TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - P. Vrba [-] , J. Kuzník [-] , O. Kuzník [-] - M. Kovaříček [-] (46. V. Blažek [-] ) , P. Starec [-] (79. P. Hrabica [-] ) , V. Kotrla [-] , M. Olšák [-] , J. Drda [-] , O. Čtvrtníček [-] - V. Peredarjuk [-]

ŽK: 53. R. Šimčík , 71. J. Tkadlec , 83. M. Kučera , 89. T. Juřica - 37. P. Vrba , 57. J. Kuzník , 90. M. Olšák .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.