1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí po boji vyhrálo v Ratiboři


Branky


0

Hovězí se vrátilo do dobré formy a vyhrálo třikrát v řadě. Ratiboř si chtěla spravit chuť po domácí drtivé prohře s Prlovem, a tak se dal očekávat velice zajímavý souboj. Hovězí potvrdilo roli favorita a po tuhém boji nakonec zvítězilo 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bambušek otevřel skóre hned v 1. minutě

Hovězí chtělo prolomit nepříznivou sérii, kterou na půdě Ratiboře má. Úvod tomu však vůbec nenasvědčoval. Již po pár vteřinách hry se dostal za záda hostujících obránců Lukáš Bambušek a tvrdou ranou poslal domácí do vedení - 1:0. Hostům se však zanedlouho podařilo vyrovnat, když Tomáš Juřica po skvělém průniku naservíroval míč Jaromírovi Tkadlecovi, který z bezprostřední blízkosti vyrovnal na 1:1. Od této chvíle byli hosté lepším celkem. Nejdříve nebezpečně pálil Martin Štrbík, ale jeho střelu brankář vyrazil na roh. Po něm se dostal do další velké šance Šrámek, ale Galeta dokázal jeho šanci zneškodnit. Do šaten se šlo tedy za vyrovnaného stavu.

Šimčík dokonal obrat čtyři minuty před koncem

Ve druhé půli pokračovala převaha hostů, ti by však potřebovali spíše rugbyové branky. Postupně to zkoušeli Martin Hromada, Ondřej Šrámek nebo Martin Štrbík, ale všechny jejich pokusy mířily vysoko nad branku. S přibývajícím časem se dostávali do hry i domácí,  z několika závarů před brankou však nic nevytěžili. Někteří už mysleli na pokutové kopy, když chvilku před koncem dokázal do pokutového území proniknout Šrámek, který naservíroval míč Richardu Šimčíkovi a jeho jedovka proklouzla brankáři domácích mezi prsty 1:2.  Konec utkání už si hosté pohlídali, a tak dokázali prolomit smůlu z hřiště Ratiboře a po zásluze vezou domů všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Lukáš Bambušek, záložník: "Začali jsme výborně, od první minuty jsme vedli, pak se ale hra začala vyrovnávat až nás soupeř přehrával. Jde vidět, že sehranost Hovězí a jejich fyzická kondice je na jiné úrovni než ta naše, půlka hráčů už od 60. minuty šlape vodu, a tak je to každý zápas. To se v zimě dožene. I když byli hosté lepším mančaftem, remízu jsme si zasloužili, ale bohužel v 86. minutě po naší velké chybě jsme inkasovali. Vzpomínám na Prostřední Bečvu, s kterou jsme udělali naprosto stejnou chybu, nezkušenost se na nás podepisuje každý zápas, ale myslím že pokud spolu budeme hrát déle, nebude to marné. Hlavně nám chybí ještě 2-3 kvalitní hráči, máme pořad mezery. Gratuluju Hovězí k výhře"

Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "V Ratiboři se nám do tohoto utkání dlouhodobě nedařilo a chtěli jsme to změnit. Vstup do zápasu tomu však neodpovídal, protože domácí již po pár vteřinách vedli. Nám se podařilo odpovědět celkem rychle a dle mého názoru jsme byli po většinu zápasu lepším celkem. Gólově se nám to však nedařilo vyjádřit. Až chvilku před koncem jsme dokázali převahu přetavit v rozhodující branku. Výhra v Ratiboři se nerodila lehce a jsme za ni nesmírně rádi."



Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - J. Burdík [-] , A. Machálek [-] , M. Fojt [-] (72. P. Mynařík [-] ) - R. Pařenica [-] , R. Kutěj [-] (46. D. Husička [-] ) , F. Zubík [-] , L. Bambušek [-] , R. Bernát [-] - T. Adámek [-] , J. Mikula [-]

Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - R. Kučera [-] , R. Šimčík [-] , R. Kostka [-] , M. Kučera [-] - M. Blaha [-] , M. Štrbík [-] , M. Hromada [-] , T. Juřica [-] - O. Šrámek [-] , J. Tkadlec [-] (89. J. Kašpar [-] )

ŽK: 82. T. Adámek , 85. R. Pařenica - 74. R. Kostka , 77. M. Kučera .
Hráči zápasu: R. Šimčík .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Dokoupil Tomáš  - Nuc, Tkadlec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.