0:1
(0:0)
57. B. Zicha
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prlov vykradl Kaštýl


Branky


57. B. Zicha
0

Ve šlágru kola hostilo Hovězí Prlov. Domácí hrají na podzim výborně a zaslouženě okupují první příčku 1.B třídy. To Prlov se po špatném začátku rozjel a v posledních kolech se nachází ve vynikající formě. Hovězí sice bylo lepší, ale Prlov byl šťastnější a díky gólu Zíchy si odvedl velice cenné 3 body za výhru 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Od úvodu zápas nenabízel příliš technický fotbal, obě mužstva hrála hodně bojovně. Domácí na svého soupeře vlétli a v první části prvního dějství byli jasně lepší. Hráči Prlova byli ve všech situacích pozdě a nakonec byli rádi, že Hovězí nedokázalo využít své šance. Když už se Hovězí dostalo do nadějné příležitosti, tak si většinou vylámalo zuby na výborně chytajícím Zvonkovi. Postupem času se hra vyrovnala, tlak domácích opadal a Prlov se konečně dostával do zápasu. Hosté se nakonec mohli dostat do vedení, ale rána Petra Novosada mířila těsně vedle. 

Utkání rozhodl Zícha

Druhá půle byla vyrovnaná, hra měla agresivní a tvrdý náboj, technický fotbal bohužel k vidění nebyl. V 57. minutě přišla první a zároveň poslední branka utkání. Hostující Jaroslav Hajda zatáhl míč po lajně, poslal jej před branku, odkud se odrazil k volnému Břetislavu Zíchovi, který ranou k tyči poslal hosty do vedení – 0:1. Domácí mohli vyrovnat, ale ze závaru nastřelili pouze břevno. Prlov se v další fázi hry zaměřil na defenzivu, ale nakonec přece jen mohli inkasovat, za překonaného gólmana Zvonka však na brankové čáře zasáhl stoper Sochora. Hovězí bylo lepší, ale bohužel nedokázalo využít své šance. Hostující Prlov vytěžil z minima maximum, a tak si připsal do tabulky tři body za cennou těsnou výhru 1:0. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "V úvodu utkání jsme byli herně lepší, ale nedokázali jsme proměnit šance, postupem času se hra vyrovnala a hostům se po ojedinělém útoku podařilo vstřelit branku. My jsme měli poté několik šancí dát branku, ale bohužel nám chyběla troška toho pověstného fotbalového štěstíčka."

TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel klubu: "Zápas byl od začátku takový upracovaný, netechnický, domácí na nás vlétli, ale dokázali jsme se ubránit. Pak jsme se dostali více do hry, zápas se vyrovnal. Dnes jsme byli prostě šťastnější. Hovězí hrálo velice dobře a bylo lepší, ale nedávalo góly. My jsme nakonec dali rozhodující branku a zvítězili jsme. Musím pochválit Filipa Trlicu, který je u nás na hostování právě z Hovězí. Hrál opravdu nahecovaně, hrozně se snažil, v těžkých chvílích nás podržel a vyburcoval, chtěl se před mateřským klubem ukázat."



Sestavy


Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - R. Šimčík [-] , R. Kučera [-] , R. Kostka [-] , M. Kučera [-] - M. Štrbík [-] , M. Hromada [-] , T. Juřica [-] , M. Blaha [-] (77. A. Trlica [-] ) - J. Tkadlec [-] (46. J. Kašpar [-] ) , O. Šrámek [-]

TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - M. Sochora [-] , F. Trlica [-] , O. Sláčík [-] (90. J. Mynář [-] ) , P. Šťastný [-] - M. Haboň [-] (90. J. Sláčik [-] ) , B. Zicha [-] , P. Novosad [-] , P. Fila [-] (79. P. Sláčík [-] ) - J. Hajda [-] , V. Františák [-]

ŽK: 10. M. Kučera , 14. R. Kučera , 53. M. Blaha , 85. M. Štrbík - 5. O. Sláčík , 58. F. Trlica . ČK: A. Trlica .
Hráči zápasu: R. Zvonek , B. Zicha .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nevrla Jiří  - Gargulák, Holba.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.