5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V místním derby před fantastickou diváckou kulisou smetl domácí Hluk Dolní Němčí


Branky


31. M. Smělík , 43. M. Galuška , 65. R. Bihári (p.) , 80. J. Machala , 84. M. Stojaspal (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve třetím kole I.A tř. sk. B se utkaly v místním derby týmy z popředí tabulky. Dosud neporažený Hluk přivítal Dolní Němčí. V zápase bohatém na góly se radovali po dobrém výkonu domácí, kteří po výborném výkonu převálcovali Dolní Němčí 5:0.

Fantastická divácká kulisa dala místnímu derby pořádný náboj

Pře fantastickou diváckou kulisou, kterou by mohli závidět i týmy z vyšších soutěží se začalo utkání hodně nervózně, takže rozhodčí musel horké hlavy zchladit hned ze začátku udělením žlutých karet na obou stranách. 

Začatek zápasu byl vyrovnaný a přinesl šance na obou stranách. Zápas rozhodla 30. minuta, kdy domácí Smělík dokázal proměnit další z mnoha šancí domácích. Dolní Němčí, které se snažilo o vyrovnání otevřelo více hru a to byla voda na mlýn pro domácí. V závěru poločasu po krasné akci rozvlnil domácí Galuška síť z hostujícím brankářem po druhé. Takže do šaten odcházeli spokojenější domácí za stavu 2:0.

Propustná obrana Dolního Němčí dala domácím velký prostor k navýšení skóre zápasu

Jak první poločas skončil, tak druhý poločas začal. Hned od hvizdu rozhodčího se na branku hostů valil přes propustnou obranu útok za útokem. Gólovou šanci přinesla však až pětašedesátá minuta, která přinesla pokutový kop, který s přehledem proměnil Bihári. V osmdesáté minutě se opět radovali domácí, když domácí Machala rozvlnil síť za hostujícím brankářem Hájkem počvrté. V závěru zápasu si dezorientovaní hosté přidali pátou branku sami, takže z Hluku odjížděli z pěknou nadílkou.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
A. Zlínský - sekretář oddílu: Před parádní diváckou kulisou předvedlo naše mužstvo velmi dobrý výkon, který korunovalo i brankami. Výkon mužstva je pozvánkou na příští domácí zápas, v kterém hrajeme další derby proti Strání.

TJ Dolní Němčí
Stojaspal - záložník hostů: Domácí byli lepší ve všech směrech a nám nezbývá než prohru odčinit v příštím zápase.



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - A. Machala [-] , M. Zalubil [-] , J. Machala [-] , P. Šimčík [-] - M. Masařík [-] (65. Z. Botek [-] ) , A. Zelinka [-] (81. A. Zlínský [-] ) , M. Galuška [-] (85. T. Ševčík [-] ) , M. Smělík [-] (81. T. Nguntual [-] ) , R. Bihári [-] - T. Martiš [-]

TJ Dolní Němčí
Z. Hájek [-] - J. Šmehlík [-] , L. Kadlček [-] , M. Stojaspal [-] , J. Hlaváček [-] (60. P. Tinka [-] ) - M. Stojaspal [-] , T. Stojaspal [-] (81. D. Jurásek [-] ) , I. Bída [-] , T. Tinka [-] (70. A. Světinský [-] ) , P. Krchňáček [-] - M. Krchňáček [-] (46. T. Kadlček [-] )

Místo: Hluk. Počet diváků: 500. Rozhodčí: VALČÍK Petr - ŠEVČÍK Igor, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.