1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasov vyhrál nečekaně v Měříně C


Branky


0

Fotbalisté Tasova nastoupili poprvé v tomto ročníku IV. třídy a hned se jim podařilo vyhrát v Měříně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tasov šel do vedení z penalty

Za úmorného vedra se nesl dnešní zápas mezi měřínským Celtikem a hosty z Tasova. Již od začátku bylo vidět, že počasí hodně ovlivnilo zápas. Ale to bylo pro obě mužstva stejné. Utkání od začátku dominovala záložní řada Tasova, kdy si skvěle vyhověli Jan Pospíšil, s probuzeným Michalem Valou a dávali hře tu správnou myšlenku. Když se k tomu přidalo rychlé křídlo, "exres" Vojta Pavlíček, měřínská obrana se měla co ohánět. Udeřilo však z druhé strany  zálohy, když si dobře naběhl Patrik Eliáš a domácímu brankáři Koženému nezbylo, než faulovat. Z následné penalty se Matěj Pospíšil nemýlil - 0:1. V 32. minutě domácí po pěkně kopnutém rohu Bartuškem, Stoklasou vyronali na 1:1. Tak poločas skončil nakonec remízově.

 

 

Tasov udeřil na konci zápasu

Druhý poločas začal opatrně a ve velkém vedru se již tak neběhalo. Souboje o míč se odehrávaly ve středu hřiště a vyložených příležitostí již tolik k vidění nebylo. Když už se zdálo, že zápas spěje ke spravedlivé remíze v 88. minutě převzal na vlastní polovině přihrávku Vojta Pavlíček, prohnal se kolem obránců Měřína, zkušeně zakončil a stav byl 2:1 Tasov tak veze nečekané tři body, se kterými dnes určitě nepočítal.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Zápas se nesl za velkého vedra, ale hrát se musí tak nebo tak. V zápase jsme měli hodně šancí, ale nedokázali je proměnit. Hosté si tak odvezli nečekaně tři body po brejku v posledních minutách zápasu. Děkuji klukům, že bojovali až do konce. V první řadě bych ještě dnes chtěl poděkovat Františku Hlaváčovi. To byl dnes náš nejlepší hráč.

TJ Tasov
Vlastimil Vala, vedoucí Tasova: V prvním letošním utkání Tasova v letošní sezóně jsme zavítali na trávník nevyzpytatelného Měřína, který je znám svou dobrou kombinační hrou ve středu pole. Po nepřesvědčivých výsledcích v přípravě Tasov znovu ukázal, v čem tkví jeho kouzlo. Hráči odvedli výkon na hranici svých možností a v úmorném horku zvládli především koncovku nervy drásajícího utkání a odvezli si tři body.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - D. Servít [-] , R. Svoboda [-] (65. D. Krejčí [-] ) , S. Bartušek [-] , F. Hlaváč [-] , J. Necid [-] , O. Stoklasa [-] , O. Pokorný [-] , O. Palík [-] , D. Michlíček [-] (46. L. Štreit [-] ) , M. Blažek [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - P. Chlubna [-] (70. J. Pavlíček [-] ) , Z. Krejčí [-] , R. Švec [-] , M. Sláma [-] - J. Pospíšil [-] , V. Pavlíček [-] , P. Eliáš [-] (76. O. Lukeš [-] ) , M. Vala [-] - O. Pospíšil [-] , M. Pospíšil [-] -

ŽK: 75. L. Štreit .
Hráči zápasu: M. Vala , V. Pavlíček .
Místo: Měřín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - HLÁVKA Marek (N), LAVIČKA Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.