P. Večeřa 20. (p.)
L. Broža 80.
2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Osové Bítýšky poprvé prohrálo


Branky


0

Osová Bítýška B poprvé po dvou výhrách prohrála, naopak Olší zůstává neporaženo a vyhouplo se do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olší o branku vedlo

Ve třetím kole IV. třídy se utkaly týmy Osové Bítýšky B, která si v úvodních dvou kolech připsala šest bodů a Olší, které si připsalo čtyři body. Šlo jednoznačně o tahák kola. Aktivněji vstoupili do utkání domácí. Po několika šancích, které vychytal hostující gólman Martin Jaša, přišla 20. minuta utkání. V pokutovém území byl sražen domácí Lukáš Broža a  Petr Večeřa se z pokutového kopu nemýlil. Poté přišla chvíle Olší a z dvou protiútoků se podařilo jejich hráčům skórovat. Nejprve v 33. minutě  Filippos Kaminaras vyrovnal po krásné nahrávce Romana Chalupy, se tváří v tvář brankáři Božekovi z pravé strany nemýlil. O sedm minut později poslal Roman Chalupa Olší do vedení. Milimetrově přesnou nahrávku Bíbra za obranu do běhu zužitkoval Chalupova a přes vyběhnutého domácího brankáře Božeka krásně přeloboval! Z tohoto šoku se již domácí do poločasu nevzpamatovali a do kabin šli s jednogólovou ztrátou.

Olší ustálo šance domácích

Druhý poločas začal lépe pro domácí, kteří si vytvářeli spoustu šancí. Jednu z nich nevyužil Jan Havlín, který šel sám na vynikajícího brankáře hostí Martina Jašu, ten ho však vychytal. V 58. minutě měli jedinečnou šanci na zvýšení výsledku hráči Olší. Po faulu na Romana Chalupu se kopala penalta. Tu však trestuhodně zahodil hostující hráč Bíbr, který mířil vedle. V 64. minutě se přeci jen hosté dočkali. Na trestný kop si parádně naběhl Filippos Kaminaras a svou druhou brankou v zápase zvýšil účet utkání na 1:3. Poté se domácí vrhli do útoku a Olší  se otevřel prostor na útočení. V dalších tutových šancích selhali nejprve Jelínek,poté Kaminaras,Dvořák Petr dvakrát a i Chalupa. Domácí hráči nadále tlačili a v 80. minutě přišla akce Lukáše Broži a snížení stavu utkání na 2:3. Po snižující brance domácí svůj tlak ještě vystupňovali, ale stačili pouze Lukášem Brožou v 85. minutě nastřelit břevno. Olší se tak výhrou vyhouplo do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér Osové Bítýšky: Nedařilo se nám fotbalově jako obvykle. Měli jsme spoustu gólových šancí, které ale pochytal hostující gólman. Soupeř byl o mnoho efektivnější v zakončení.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička, trenér Olší: Byl to dobrý zápas se spoustou šancí na obou stranách. Domácí chtěli za každou cenu tři body, čemuž odpovídala sestava posílená o několik hráčů z áčka! Nám se ,ale podařilo vstřelit tři branky a o zbytek se postaral výborně chytající Jaša! Jak minuty utíkaly na domácí kopačky se vkrádala nervozita a nepřesnost! Po výborném výkonu celého týmu vezeme domů, pro někoho možná překvapivě, ale zaslouženě tři body!



Sestavy


SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - P. Malý [-] , D. Juráček [-] , N. Božek [-] - J. Večeřa [-] - L. Sýkora [-] - L. Broža [-] , J. Šimek [-] , J. Havlín [-] , M. Drápela [-] , P. Večeřa [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - M. Baloun [-] , D. Horký [-] , J. Kolouch [-] , J. Novotný [-] - F. Kaminaras [-] , T. Bíbr [-] , R. Chalupa [-] , P. Dvořák [-] - D. Pěchota [-] , J. Jelínek [-] -

ŽK: 19. D. Horký , 62. R. Chalupa .
Hráči zápasu: P. Malý , L. Sýkora - M. Jaša .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 76. Rozhodčí: PROKOP Pavel - CHYTKA Zdeněk (N), KUBÍČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.