Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olší nadělilo Céčku Měřína Bůra


Branky


0

Hráči Olší nad Oslavou si v sedmém hraném kole IV. třídy vyšlápli v Měříně na místní Celtik a porazili ho vysoko 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící čtvrthodina Olší přinesla čtyři branky

V devátém kole IV. třídy skupiny B se sedmý celek tabulky Měřín C, střetl s druhým týmem tabulky, s Olším. Domácí tým nezískal doma ještě ani jeden bod, Olší ještě v soutěži neprohrálio. Zápas sliboval dobrý fotbal, což se při tomto místním "Elklásiku",vždycky hrává. Hosté z Olší přijeli odčinit poslední bodové zaváhání z Tasova, domácí zase chtěli navázat na vítězství z Dolních Heřmanic. Domácí Céčko však od samého začátku tahalo za kratší konec. Nedařily se jim kombinace, víc jak třikrát za sebou si nedokázali nahrát. Olší mělo celý zápas zcela pod kontrolou. V první čtvrthodině hosté seřizovali mířidla. Zejména kapitán Dvořák Tomáš zahodil tři slušné příležitosti ke skórování, kdy dvakrát nechal vyniknout brankáře Koženého a při třetí zbytečně nahrával v situaci dva na brankáře, kolegovi z útoku Jelínkovi, který byl ale o krok v předu a tudíž v ofsajdu. Poté už začali úřadovat ostrostřelci z Olší. V 21. minutě dostal přesnou přihrávku Kaminaras a vyběhnutého domácího brankáře zkušeně přeloboval. Hned o minutku později se po centru Dvořáka Petra a prodloužení Chalupou situace opakovala. Kaminaras tentokrát prostřelil Koženého z pravé strany. V 28. minutě vysunul Petr Dvořák přesně Chalupu. Hostující matador si položil Koženého, ale dostal se skoro až na brankovou čáru a netroufl si na zakončení levou nohou z ostrého úhlu. Tak se s míčem otočil, vrátivšího se Koženého "vykoupal" ještě jednou a nekompromisně zavěsil do prázdné brány. V 36. minutě se Chalupa z pravé strany trefil po druhé, když opět s přehledem prostřelil domácího gólmana a upravil poločasové skóre na 0:4.

Hosté skóre ještě zvýšili

Po přestávce pokračovali hosté v pohledné kombinační hře, která byla v 50. minutě korunována další brankou. Dvořák Tomáš přiťukl míč Kaminarasovi a ten dovršil hatrick. V zápětí ale hlavní rozhodčí Beneš po konzultaci s pomezním sudím branku odvolal, pro ofsajd. Hostům to ale na chuti neubralo a v 58. minutě se dočkal i kapitán Olší. Po milimetrové nahrávce od Chalupy se tváří v tvář nemýlil,- 0:5!! Poté hosté ubrali a do šance se začali dostávat i domácí. Ale hostující gólman Jaša byl pevně rozhodnut, udržel svou první nulu v sezóně. I když v 89. minutě ho musela zastoupit po teči spoluhráče Horkého pravá tyčka.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Dnes nás zklamala obranná fáze a hosté si výhru zasloužili.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička, trenér Olší: Až překvapivě hladce jsme zvládli tento zápas. Dneska všichni hráči odmakali zápas na sto procent. Z mého pohledu nemám co vytknout, jen chválím. Parádní terén, super rozhodčí , skvělý výsledek.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - J. Necid [-] , O. Stoklasa [-] (37. D. Krejčí [-] ) , Š. Král [-] , Z. Zdvihal [-] (84. S. Symonides [-] ) - K. Smejkal [-] , D. Michlíček [-] , F. Hlaváč [-] , T. Hruboš [-] (46. P. Jurek [-] ) - M. Kuchyňka [-] (16. O. Palík [-] ) , S. Bartušek [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - F. Nedoma [-] , J. Kolouch [-] , D. Horký [-] , M. Baloun [-] - R. Chalupa [-] , F. Kaminaras [-] (77. L. Štěpánek [-] ) , P. Dvořák [-] , T. Bíbr [-] - T. Dvořák [-] , J. Jelínek [-] (86. J. Seknička [-] )

Hráči zápasu: R. Chalupa , F. Kaminaras .
Místo: Měřín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beneš Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.