2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Křižanov


Branky


0

Domácí zůstávají i po čtvrtém kole stoprocentní. S prohrou odjel tentokrát z Křižanova Bohdalov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku do šatny

Domácí vstupovali do utkání z pozice ještě neporaženého týmu a bez ztráty bodu. O síle, kvalitě a ambicích soupeře však věděli, a proto se dal očekávat vyrovnaný duel dvou silných týmů. Zpočátku utkání jakoby oba soupeři vyčkávali, co předvede ten druhý, a tak se příliš šancí nerodilo. Bohdalov dobře zkracoval hřiště a na menším prostoru nechával tvořit domácí. Ty nemohli zpočátku najít cestu přes zahuštěné pole, a tak křižanovští obránci často volili dlouhé balóny na své útočně laděné kolegy. Do ojedinělé šance se dostal Filip Trnka, ale pod nohami neprostřelil hostujícího gólmana Mundoka. V dalším ohrožení byla bohdalovská brána po rohu Martina Petra a hlavičce Pavla Kaštana, kterou gólman kontroloval a vyrazil na další roh. Sporadicky mohli jít do vedení hosté, když se ve vápně z otočky snažil prosadit David Křesťan. Jeho ránu na dvakrát zlikvidoval Petr Bajer a uklidnil tak své spoluhráče. Před koncem poločasu dostali domácí možnost ještě jednoho rohového kopu. Ve vápně se ve vzduchu prosadil Aleš Burian, obrana však udržela míč ještě před čárou, kde se ovšem důrazně prosadil Jan Mužátko a zajistil tak jednogólový náskok do šaten pro Křižanov. 

Střídající Král pojistil tři body

V druhém poločase se hra příliš nezměnila a o míče se bojovalo spíše ve středu pole. Vedení domácích mohl potvrdit David Nobicht, jenž se ve vápně prodral za obranu hostí, ale svoji střelu umístil přímo do vyběhnuvšího gólmana hostí. V poslední čtvrthodince se domácí soustředili více na obranu a nechávali tvořit hosty. Jejich aktivita vyústila v pár vzdálených standartních situací a rohových kopů. V těchto situacích si ale celá obrana v čele s Alešem Burianem počínala zkušeně a nedovolila bohdalovským hráčům ohrozit svatyni Bajera. Křižanov ke konci oživil hru střídáním a mohl podnikat brejky do otevřené obrany. Žádné šance však neměly konečný náznak ohrožení pro gólmana Bohdalova. Dvě minuty před koncem si na trestný kop Martina Buriana naskočil Martin Král a potvrdil domácím zisk tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Hosté si přijeli zřejmě pro bod, a proto nás zaskočila jejich zpočátku pasivní útočná hra. Hra nenabídla moc fotbalové krásy a gólových šancí, a tak jsem čekal, že jeden gól rozhodne. Soupeř měl jednu slibnou šanci a my 2-3 gólové, a proto si myslím, že naše vítězství je zasloužené.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér Bohdalova: Do Křižanova jsme jeli s taktikou vycházet ze zabezpečené obrany a hrozit z rychlých protiútoků. V prvním poločase se nám to dařilo plnit a soupeře jsme do ničeho nepustili. V poslední minutě jsme nepohlídali Buriana , který po zahraném rohovém kopu skóroval. V druhém jsme chtěli vyrovnat popř. zápas otočit, ale to se nepodařilo, a v závěru jsme opět inkasovali po standartní situaci.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , A. Burian [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] - J. Mužátko [-] (46. M. Burian [-] ) , M. Petr [-] (68. M. Král [-] ) , P. Štěpánek [-] (32. J. Stupka [-] ) , D. Nobicht [-] - P. Kaštan [-] - F. Trnka [-] (88. R. Navrátil [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - R. Henzl [-] (46. P. Romančák [-] ) , D. Křesťan [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , V. Pokorný [-] (66. L. Hanych [-] ) , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , O. Chalupa [-]

ŽK: 61. T. Novotný , 79. M. Burian , 82. P. Kaštan - 31. P. Jaroš , 38. R. Chytal , 64. A. Neuman .
Hráči zápasu: A. Burian - M. Mundok .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - HOŘÍNEK Tomáš, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.