2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Počítky překvapily v derby Hamry


Branky


0

První body v tomto ročníku Okresního přeboru si připsaly Počítky. Nadále však ale zůstávají na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zábranský neproměnil penaltu

 

Do utkání nastupovali domácí Počítky v nelehké pozici. Na jejich bodovém kontu byla jedna velká nula a poslední příčka v tabulce. V utkání proti velkému rivalovi z Hamrů proto domácí neměli co ztratit  Před 150 diváky se hrálo derby na velmi těžkém terénu a i proto se obě mužstva uchýlila pouze k nakopávání míčů za obrany. První šanci si vytvořil celek z Hamrů, ale Zedníček svůj nájezd z boku neproměnil i díky Šobejovi, který v utkání chytil minimálně 4 gólové střely. V 25. minutě pronikal do vápna Jan Zeman a po faulu zahrával pokutový kop Jiří Zábranský. Hvězda zápasu Šobej ji Zábranskému chytil. Bohužel hráč Hamrů kopl penaltu špatně a gólman ji vyrazil.. První branka v utkání padla ve 39. minutě, kdy Sláma zahrával z poloviny přímý kop a posadil míč Křížovi na hlavu, který se nemílil. Počítky vedly 1:0.

 

 

 

 

Benc rozhodl po rohovém kopu

Do druhého poločasu vstoupily lépe Hamry. Přitlačily Počítky před vlastní branku a výsledkem z toho bylo vyrovnání. Míč se šťastně odrazil ke kapitánu hostů Pavlu Novotnému a ten střelil vyrovnávací gól. Po této brance se Hamry snažily o zvrat v utkání, ale marně. Všechny jejich pokusy zastavila obrana Počítek, v čele s výborně chytajícím Šobejem. Hamry měly obrovskou možnost deset minut před koncem utkání, ale střelec Zedníček z hranice velkého vápna netrefil branku. Rozhodutí na sebe vzal střídající Martin Benc. Ondřej Zajíček zahrával rohový kop, Martin Benc byl zcela volný v pokutovém území a hlavou rozvlnil síť minutu před koncem utkání. Počítky v důležitém zápase zvítězily 2:1. V tabulce zůstaly Počítky sice nadále poslední, ale výhrou neztratily kontakt s týmy před sebou.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér Počítek: „Velice důležité body. V dnešním zápase to bylo spíše o bojovnosti a hráči zápas odjezdili na sto procent. V závěru utkání se k nám konečně přiklonilo kousek štěstí.“.

FC Hamry nad Sázavou
Vojtěch Zedníček, trenér Hamrů: Těžké utkání na hodně špatném terénu, kvůli kterému jsme se nedostali do kombinace, a tak jsme pořádně ani nic nevymysleli. Bohužel v závěru jsme smolně ztratili i bod.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - A. Kment [-] (46. M. Benc [-] ) , T. Straka [-] , L. Sláma [-] , O. Toman [-] - F. Toman [-] , P. Hájek [-] (86. R. Klement [-] ) , D. Odehnal [-] , H. Svoboda [-] (71. R. Němec [-] ) - P. Kříž [-] , O. Zajíček [-] -

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , I. Sojma [-] (64. F. Navrátil [-] ) , M. Landsman [-] , A. Šabart [-] - P. Vašek [-] , D. Havlík [-] , J. Zeman [-] , P. Novotný [-] , V. Zedníček [-] - J. Zábranský [-]

ŽK: 54. D. Odehnal - 25. M. Landsman .
Hráči zápasu: D. Šobej , P. Kříž , M. Benc - M. Landsman , P. Novotný .
Místo: Počítky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: PROKOP Pavel - KADLEC Lukáš, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.