2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír si připsal důležitou výhru


Branky


0

Domácí fotbalisté Víru se po důležité domácí výhře posunuli na osmé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír rozhodl v prvním poločase

V utkání osmého kola nastoupil domácí nováček soutěže Vír, který byl v tabulce na jedenácté příčce, proti Sokolu Bobrová. Hráčům Bobrové patřila osmá příčka v tabulce. V podzimní části soutěže se hostům více daří na hřištích soupeřů, kde již dvakrát dokázali zvítězit.. Domácí proto čekal nelehký úkol pokusit se urvat body velice nebezpečnému celku hostí. První poločas patřil aktivnějším domácím. Poprvé zahrozili ve 14. minutě, to se do míče opřel z dálky Vít Skoumal, s jeho pokusem si však hostující brankář Tomáš Uhlíř poradil. O tři minuty později se nicméně již hráči Víru dočkali. Po rohovém kopu a následných zmatcích se nejlépe zorientoval Karel Řehoř a dopravil míč do sítě. Ve 37. minutě to bylo 2:0. Po akci Jiřího Šenkýře skóroval do odkryté branky David Lahodný. Domácí odcházeli do šaten s dvoubrankovým vedením, ale i s vědomím, že hosté již nemají v zápase co ztratit a ve druhé půli všechny síly vrhnou do útoku.

V druhé půli již branka nepadla

Druhý poločas patřil mírně aktivnějším hostům. Do šance se ale znovu dostali domácí, střídající Loukota mířil v 54. minutě jen těsně nad branku hostí. V 66. minutě se dostal do úniku hostující Straka, jeho střelu pohotově vyrazil domácí brankář Jaroslav Skoumal na roh. V 72. minutě se k hlavičce po rohovém kopu dostal domácí Řehoř, jeho pokus zastavilo břevno. V 89. minutě měl šanci na snížení hostující Trnka, proti stál znovu výborný Jaroslav Skoumal. Domácí získali důležité tři body a v tabulce se posunuli do našlapaného středu tabulky na osmé místo. Bobrová klesla na místo deváté.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř, vedoucí družstva: „Zasloužené vítězství našeho družstva.“

TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: „Domácí byli v první půli lepší, vytvořili si dvoubrankový náskok a to rozhodlo o osudu utkání.“



Sestavy


Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - K. Řehoř [-] (52. J. Loukota [-] ) , L. Viktorin [-] , I. Kadlec [-] - D. Lahodný [-] (90. J. Preisler [-] ) , M. Matuška [-] , V. Skoumal [-] , J. Smolík [-] (77. F. Rejda [-] ) - T. Piskač [-] (80. M. Havel [-] ) , D. Šenkýř [-] , O. Rychlý [-] (68. R. Škrabal [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Trnka [-] , M. Hájek [-] , D. Roháček [-] , J. Stupka [-] - V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] , M. Mašek [-] , P. Dvořák [-] (8. M. Kratochvíl [-] ) - J. Svoboda [-] , M. Straka [-]

ŽK: 33. M. Kratochvíl , 64. M. Straka , 89. T. Hrbek , 89. J. Trnka .
Hráči zápasu: J. Skoumal , K. Řehoř .
Místo: Vír. Počet diváků: 85. Rozhodčí: PROKOP Pavel - TOMANDLOVÁ Karolína, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.