Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta v poslední minutě rozhodla o rozdělení bodů v utkání


Branky


2

V 17. kole fotbalového jara Újezdec hostil Nivnice, kde se odehrálo poklidné derby, kde jsme mohli vidět pouze jednu žlutou kartu, ale také i penaltu v poslední minutě nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Utkání bylo už od začátku plné šancí, spíš jich ale bylo víc k vidění od domácích hráčů.

Hned v 9. minutě jsme mohli vidět první gól utkání, a to když centrovaný haban Kostelníka z levé části plochy uklízel vzadu u tyčky schovaný Josefík, jenž se trefil z voleje mezi brankáře a bílý pahýl.

Utekla sotva minuta a přišla další radost Nivničanů. Po několika přihrávkách Dubského se Straňákem vše nakonec skončilo tou poslední na Josefíka a ten se trefil z vápna krásně levačkou pod břevno domácí branky.

Teprve po této sprše se k balonu dostali i domácí, ale hosté byli stálé aktivnější. Ve 29.minutě se v hostujícím vápně snažilo několik domácích hráčů dostat míč do brány, ale nepochodili.

Domácí se dostávali k několika šancím a to největší přišla Před koncem prvního poločasu. Nivnice svou nadějně se rozvíjející přesilovou situaci na polovině domácích vyřešili špatnou přihrávkou a místo šance hostů se konal faul před jejich obdélníkem.

Slova se ujal Pilka a z nějakých jednadvaceti metrů poslal balon přesně k tyči a změnil stav utkání na 1:2.

Druhý poločas

 Začátkem druhého poločasu bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale žádná nebyla úspěšně dokončena. V 69. minutě bylo vidělo mnoho lidí vně vápna hostů.

Zákrok Valenty na domácího Pilku však nebyl posouzen jako penaltový ani po debatě hlavního rozhodčího s asistentem. Před koncem utkání se střelecky prosadily oba týmy.

Jako první se prosadili hosté v 82. minutě. A to když pracovitý mládenec Straňák našel na křídle sprintujícího Bumbalíka, jehož prudký centr před branku našel Kolaja a do protipohybu brankáře Pochylého rozvlnil domácí síť potřetí.

V 87. minutě nepříliš nebezpečně vypadající činnost domácích na levé straně hosté podcenili, a když se balon dostal do vápna k Červenkovi bylo postaráno o drama na konci utkání.

Střela sice nebyla nejpovedenější, ale přesnost jí určitě nescházela a našla si místečko u pravé tyče.

Tlak domácích po všech možných nákopech sílil a v nastaveném čase, když už hodiny tikaly z posledního pan rozhodčí nařídil pokutový kop z ruku.

K penaltě se postavil Pilka, a přestože golman Hladiš míč ztlumil, tak se i tak dokázal dokutálet do brány a domácí se mohli radovat. Rozhodčí ukončil utkání a oba celky se rozešly s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu



TJ Nivnice
Ohlasy - Nivnice - Milan Bršlica: V závěru jsme přišli o vítězství a jestli nakonec dnešní výsledek bude ztrátou nebo budeme brát i bod ukážou až další kola. V každém případě je to bod z venku, ale také dva ztracené. Stejně jako chuť na pár nedělních žejdlíků.



Sestavy


Sokol Újezdec
J. Pochylý [-] - L. Pilka [-] , M. Vystrčil [-] , M. Kobzinek [-] (77. R. Vacula [-] ) , B. Červenka [-] , D. Pěnička [-] , P. Indra [-] (58. Š. Moravanský [-] ) , J. Gazdík [-] (66. J. Pochylý [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Solařík [-] , M. Šmíd [-]

TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - Z. Kostelník [-] , J. Karlík [-] , K. Dubský [-] (46. P. Valenta [-] ) , V. Velecký [-] , V. Soukeník [-] (82. V. Straňák [-] ) , S. Josefík [-] , R. Straňák [-] , D. Bumbalík [-] , P. Hladiš [-] (52. O. Kolaja [-] ) , P. Stojaspal [-]

ŽK: 38. Z. Kostelník .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - VITÁSEK Roman, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích