Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová využila přesilovku a třemi góly otočila utkání


Branky


20

Bobrová využila přesilovku a třemi góly otočila utkání v posledních šesti minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Ves vstřelila dvě branky

Velmi pěkné jarní počasí přivítalo v 20. kole okresního přeboru zápas Bobrová- N.Ves B. Domácí se pokoušeli vyzrát na soupeře, který byl v tabulce o bod před nimi.A byli to hosté, kteří začali aktivněji a také střílet góly. První branku vstřelil v 31. minutě Jaroslav Havlík a uklidnil tak hostující celek. Ten ještě jednou udeřil, když domácí obrana neuhlídala v 37. minutě Jakuba Šanderu a ten brankou na 2:0 přiblížil hostům důležité vítězství.

Bobrová využila přesilovku

Vše podstatné se nakonec odehrálo v závěrečné čtvrthodině hry. Nejprve byl po druhé žluté kartě vykloučen v 76. minutě hostující Zahradník. Domácí nabídnutou přesilovku využili na sto procent. V 84. minutě snížil na 1:2 Lukáš Muller, v 86. minutě vyrovnal Michal Hájek, aby v 88. minutě otočil průběh zápasu Rostislav Kratochvíl - 3:2. Z tohoto obratu se již oslabení hosté nevzpamatovali, a tak tři body zůstaly v Bobrové.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Zalaba [-] (22. J. Ptáček [-] ) , J. Svoboda [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , D. Roháček [-] (58. P. Dvořák [-] ) , L. Muller [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
P. Dobiáš [-] - V. Novotný [-] (58. T. Nejedlý [-] ) , T. Nečas [-] , J. Šandera [-] , P. Bojanovský [-] (70. T. Lysák [-] ) , J. Havlík [-] , S. Kubík [-] , S. Růžička [-] , V. Zahradník [-] , J. Krejčí [-] (55. F. Chalupa [-] ) , R. Jinek [-] (70. J. Bureš [-] )

ŽK: 75. J. Svoboda - 35. V. Zahradník , 73. F. Chalupa . ČK: 76. V. Zahradník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, STUPKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Daniel Uhlíř
Tip experta: výhra hostů

Bobrová mě zklamala v televizním utkání s Bory. Je vidět, že nemají optimální formu, zatímco Nová Ves hraje pěkný fotbal. Za domácí bude mírnit porážku Hájek.

Tip: remíza